Politică

Concediul lui Bacinschi, aminat din motiv de lipsa de viceprimari

Iulia Crețu
21 iul 2008 807 vizualizări
Edilul sef focsanean, Decebal Bacinschi, este condamnat la o vara fara de concediu in acest an. Motivul, incertitudinea si plimbatul prin justitie in cazul contestatiei cu privire la corectitudinea alegerii celor doi viceprimari ai «Aliantei pentru Focsani».

Dupa cum a recunoscut, mai in gluma mai in serios de ziua sa, vineri, Decebal Bacinschi nu prea are cum sa lase treburile din municipalitatea de pe Milcov si sa plece in concediu. Cum atributiile sale nu pot fi delegate nimanui cit timp se judeca CL pentru functiile lui Alin Trasculescu si Romeo Paul Postelnicu, Decebal Bacinschi va sta mai mult pe la birou. Iar treburile prin oras sint destule daca stam sa ne gandim, de la problema apei calde, la continuarea marii asfaltari si recalificarea urbana din Piata Unirii. De asemenea, este in grafic si pregatirea anului scolar, dar si problemele curente ale institutiilor din subordine. Daca este insa sa ii credem pe colegii de partid ai primarului social-democrat, treburile de la Primarie ar putea fi coordonate fara probleme de Bacinschi. Seful PSD Focsani, Liviu Oloeriu, este de parere ca edilul de 61 de ani le poate face pe toate fara ajutor din partea viceprimarilor, democrat si liberal, evident. Unul dintre invitatii de la mini-petrecerea de ziua lui Bacinschi chiar a "profetit" ca edilul ar putea sa plece in concediu de odihna undeva prin preajma"¦ Craciunului. Nu a spus insa care Craciun! (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.