Politică

PSD ii transmite lui Didi ca trebuie sa poata si de unul singur

Iulia Crețu
17 iul 2008 907 vizualizări
Situatia incerta de la virful municipalitatii focsanene il cam pune pe Decebal Bacinschi pe ginduri.

Edilul sef declara la citeva zile dupa validarea de la Prefectura pentru numirea democratului Alin Trasculescu si a liberalului Romeo Postelnicu in postul de viceprimari ai Focsanilor, ca doi "locotenenti" ii sint de ajutor in impartirea atributiilor de la Primarie. Pe atunci, primul focsanean spunea ca spera sa se inteleaga bine cu noile ajutoare. Intre timp, dupa admiterea contestatiei PSD cu privire la asa-zisa inexistenta a secretului votului in procedura de alegere, colegii lui Decebal Bacinschi de la organizatia municipala si din Consiliul Local ii transmit acestuia ca poate face treaba foarte bine si de unul singur. Liderul PSD din CL Focsani, consilierul local Liviu Oloeriu, ne-a spus ca Decebal Bacinschi poate avea grija de oras si fara viceprimari. Mai ales ca acestia nu ar fi fost de aceeasi culoare cu edilul... "Ca si organigrama, figureaza doua posturi de viceprimar. Eu personal cred ca o singura persoana poate coordona activitatea de la nivelul municipiului nostru. Primarul poate conduce prin directorii de specialitate. Cei doi viceprimari ar putea fi doi manageri de departamente. Plus ca acum, in unele localitati din tara se discuta si despre situatia de incompatibilitate intre functia de viceprimar - puterea executiva si cea de consilier local - puterea legislativa", ne-a spus Liviu Oloeriu, consilier local social-democrat. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.