Politică

Colegiile, la mina liberalului Mihai Voicu

Ziarul de Vrancea
16 iul 2008 857 vizualizări
Impartirea celor sase colegii uninominale pentru Camera Deptuatilor si a celor doua pentru Senat nu a fost transata ieri la Comisia de Cod Electoral.

Acesta lucru s-ar putea intimpla astazi, daca presedintele Comisiei, liberalul Mihai Voicu, va considera necesar acest lucru. "Miine (azi-n.r.), la ora 12.00, vom avea sedinta, iar domnul Voicu va propune ordinea de zi", ne-a spus deputatul PSD Anghel Stanciu. «Toata lumea a trimis niste propuneri separate, intram miine in comisie si mai discutam acolo variantele si vedem la ce intelegeri se ajunge», ne-a declarat depunatul Nini Sapunaru, presedintele PNL Vrancea, fara sa dezvaluie nimic din modul in care vor fi trasate colegiile in varianta PNL. Pina cind nu se decupeaza colegiile, partidele stau in expectativa cu candidatii. Marian Oprisan, presedintele PSD Vrancea, spune ca va stabili pesedistii care vor candida in cadrul unei sedinte a Consiliului Judetean al PSD. Totusi, chiar daca liderii nu s-au aratat generosi in a da amanunte, nu este exclusa o intelegere intre PSD si PNL, asa cum s-a intimplat in alte judete, in privinta impartirii colegiilor unde au cele mai mari sanse de cistig. (Iulia CRETU, Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.