Politică

Primarul din Fitionesti se plinge de drumuri

Camelia Stănilă
14 iul 2008 1296 vizualizări
Proaspatul primar al comunei Fitionesti, investit in urma cu o saptamina, se plinge de drumurile si podetele de care beneficiaza cei 3.080 de locuitori.

Iordache Cazacu (PSD) spune ca in Fitionesti exista doar 1-2 km de drum "ca la oras", insa isi doreste ca asfaltul "sa curga" pe mult mai multi kilometri. "Drumurile sint numai gropi. Acum doi ani s-au pus 1-2 km de asfalt, atit. De 18 ani am asteptat sa se schimbe ceva. Noi, locuitorii din Fitionesti, nu vrem mare lucru. Vrem drumuri, poduri si podete bune, lumina si apa", isi expune noul edil citeva din prioritati. In urma cu citeva zile, in Consiliul Local Fitionesti s-a ales si viceprimarul, in persoana independentului Dumitru Macovei. Pe ordinea de zi au existat patru proiecte de hotariri, printre care si acela de aprovizionare cu material lemnos pentru la iarna. Potrivit primarului Iordache Cazacu, cele 194 de hectare de padure ale Primariei nu vor fi "atacate" pentru asigurarea lemnelor in sezonul rece, acestea urmind a fi cumparate de la particulari, cu sume mult mai avantajoase. Consiliul Local Fitionesti are 11 consilieri, din care trei de la PSD. "La Fitionesti intotdeauna s-a votat omul. Primarul trebuie sa fie bun gospodar, astfel se pot face lucruri frumoase, chiar si cu bani putini", a mai spus Iordache Cazacu, care a precizat ca a intrat in PSD doar de patru luni, fiind primul sau partid. Pina sa candideze la Primarie, Iordache Cazacu a administrat un antrepozit de vinuri si un magazin mixt. (Camelia STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 4 ore, 46 minute, 18 secunde
Este un om deosebit. Merita sa fie ajutat sa schimbe fata acelei localitati care desi este foarte aproape de orasul Panciu si are oameni deosebiti, parca este uitata de lume.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.