Politică

Cimpineanca inca nu are viceprimar

Mihai Boicu
9 iul 2008 728 vizualizări
Noul primar al comunei Cimpineanca, independentul Stefan Paraschiv, a depus ieri juramintul. La sedinta Consiliului Local, condusa de democrat - liberalul Stefan Voicu, au participat Alin Trasculescu, presedintele interimar al PD-L Vrancea, si deputatul Corneliu Momanu, secretarul general al organizatiei.

De asemenea, social "" democratii au fost reprezentanti de consilierul judetean Constantin Guguianu. Miza nu a fost depunerea juramintului, ci tentativa PSD de a-si impune viceprimar, in persoana fostului primar Ioan Dumitriu, dupa ce cei patru social "" democrati s-au aliat cu un consilier de la PC si unul de la Alianta Socialista. Din cei 13 consilieri au ramas la inceputul sedintei numai 12, deoarece singurul independent din CL, varul primarului, a plecat inainte de inceperea lucrarilor. Consilierii PSD au propus ca din ordinea de zi sa faca parte si alegerea viceprimarilor si a comisiilor de specialitate, lucru cu care, in cele din urma, presedintele de sedinta a fost de acord, intrucit scorul a fost de sase voturi la sase. Numai ca, dupa ce Stefan Paraschiv a depus juramintul pentru functia de primar, Stefan Voicu a declarat sedinta inchisa si consilierii au iesit afara. Aici, Guguianu i-a acuzat pe Trasculescu si Momanu ca au venit sa tulbure sedinta, in timp ce acestia au replicat ca "voi, cei de la PSD ne-ati invatat". PSD are patru consilieri, PNL si PD-L cite trei, plus cit un consilier de la PC, Alianta Socialista si un independent. Potrivit informatiilor noastre, PD-L incearca sa-l impuna in postul de viceprimar pe Stefan Voicu, fostul candidat la primarie, in vreme ce liberalii il vor in aceasta functie tot pe viceprimarul in functie, Nicusor Stoica. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 8 ore, 24 minute, 45 secunde
E cam incurcata treaba. Parca pentru alegerea viceprimarului trebuie 50%+1. Pai in cazul asta o solutie ar fi ca PDL si PNL sa voteze atat candidatul PNL cat si pe cel PDL,ca sa fie majoritate, iar de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.