Politică

Oprisan vrea tinuta obligatorie la sedintele CJ

Mihai Boicu
8 iul 2008 894 vizualizări
Baronul vrea sa interzica si guma de mestecat Daca ati mincat ceapa acasa, atunci sa va luati gindul sa mai veniti la sedintele Consiliului Judetean, intrucit Marian Oprisan are de gind sa interzica ofical mestecatul de chewing gum.

u De altfel, chiar si unii dintre consilierii judeteni pot fi vazuti improspatindu-si respiratia in plenul CJ, ca sa nu mai vorbim de invitati. Lui Oprisan i s-a pus pata pe guma de mestecat si pe tinuta cind tocmai se discuta despre Regulamentul de organizare si de functionare al CJ. "Doamna secretar general, parerea mea este ca trebuia sa introduceti in Regulament si interzicerea mestecatului de guma, ca o dovada de respect fata de Consiliul Judetean", a spus Oprisan, dupa ce un ales mesteca de zor guma. Presedintele CJ s-a uitat apoi prin sala si ochiul sau ager de fost manechin la Confectia a fost iritat de tinuta unora dintre cei prezenti. "Voi mai face citeva modificari la Regulament privind tinuta obligatorie. Consiliul Judetean nu este picnic sau plaja. Si asta este valabil nu numai pentru consilierii judeteni, invitati, ci si pentru mass media. Cine vrea sa participe participa, cine nu, nu", a spus fostul manechin ajuns sef de judet. De altfel, Oprisan a "criticat" tinuta vestimentara de vara a unui ziarist la prima sedinta a Consiliului Local Focsani. Sedinta de ieri a CJ a avut parte si de un moment aniversar, intrucit consilierul judetean PNL Nicolae Latcan a implinit 63 de ani. Datorita acestui lucru, liberalul a fost pupat si cadorisit de Oprisan la sfirsitul sedintei cu un urias buchet de trandafiri rosii, simbolul PSD. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.