Politică

Transportatorii cistigatori ameninta cu iesirea pe trasee

Mihai Boicu
4 iul 2008 662 vizualizări
Vom circula cu hotarirea Curtii de Apel Galati pe masini , spun nemultumitii Cistigatorii licitatiei pentru traseele de transport calatori care sint contestate in instanta ameninta ca luni vor iesi pe trasee, deoarece hotarirea Curtii de Apel Galati, care le da dreptate, nu este respectata.

Mai intii, Tribunalul Vrancea a suspendat atribuirea traseelor contestate catre cistigatori, pina la solutionarea dosarului, dupa care Curtea de Apel Galati a suspendat sentinta Tribunalului. "Avind in vedere faptul ca presedintele Consiliului Judetean, dl Marian Oprisan, sfideaza si nu respecta hotaririle date de instantele de judecata, aducind prejudicii grave societatilor care au cistigat traseele, cerem sprijinul politiei, jandarmeriei, inclusiv Consiliului Judetean, intrucit incepind de luni vom iesi sa circulam pe traseele pe care le-am cistigat corect. In acest moment, pe acestea circula ilegal transportatorii vechi, cu masini invechite, dar care care au servit PSD-ul in campania pentru alegerile locale", ne-a declarat Andrei Robu, actionar in trei dintre firmele care au cistigat licitatia din aprilie. Acesta spune ca a depus la CJ inca o copie dupa hotarirea Curtii de Apel Galati, in care firmele cistigatoare au dat in judecata Consiliul Judetean, Autoritatea Romana Rutiera si firmele care au contestat licitatia, avind cistig de cauza. Cu toate acestea, sustine Andrei Robu, CJ nu tine seama de aceasta hotarire. "O sa ne punem pe masini hirtiile de la Curtea de Apel Galati si o sa circulam. Nici ceilalti nu au acte in regula. Unii dintre ei au vindut masinile si acum circula cu masini imprumutate. Cetatenii judetului, in loc sa circule cu masini de trei stele, cu aer conditionat, circula cu jafuri din 1995. Avem aer conditionat, perne de aer in loc de arcuri, iar o masina costa pina la 65.000 de euro", a mai spus Andrei Robu, sustinut de citiva colegi. Transportatorii cistigatori au depus plingere penala la Parchetul de pe linga Judecatoria Focsani, impotriva membrilor Comisiei paritare din cadrul CJ, de atribuire a traseelor. Acestia au cerut si daune materiale pentru zilele in care nu au putut lucra. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.