Politică

Panciu are si viceprimar

Doina Ganea
1 iul 2008 1434 vizualizări
Iulian Nica (PSD) a fost ales viceprimarul orasului Panciu La aproape o luna de la alegerile de la 1 iunie, orasul Panciu are de ieri si un viceprimar PSD, dupa ce panceni l-au ales pentru al treilea mandat in functia de primar pe social-democratul Ion Petre.

Noul viceprimar al orasului, Iulian Nica, a fost timp de sase ani mina dreapta a primarului Ion Petre dar a asigurat si partea de comunicare in campania electorala. Consilierul local Iulian Nica (PSD) a fost ales in sedinta de Consiliu Local de ieri, cu unanimitate de voturi. Iulian Nica, la 28 de ani, este cel mai tinar consilier local si cel mai tinar viceprimar din Vrancea. Cel mai multumit de propunerea consilierilor PSD a fost insa primarul Ion Petre care, «l-a crescut» practic pe noul viceprimar, avindu-l angajat de 6 ani in Primaria Panciu. «Ma astept la o colaborare foarte buna cu dl Nica, deoarece am realizat foarte multe proiecte in comun, dinsul avind pina acum o functie in cadrul Serviciului de implementarea proiectelor. Sintem o voce comuna de acum incolo si nu vor fi probleme. Evident ca acum responsabilitatile vor fi mai multe si mai diversificate, dar stiu ca ma pot baza pe el. Este un tinar foarte receptiv, muncitor si loial», ne-a declarat primarul Ion Petre. Edilul pancean a exclus orice speculatie legata de faptul ca unii dintre colegii sai din PSD s-ar fi opus nominalizarii lui Iulian Nica pentru functia de viceprimar. «Nu n-a fost vorba de asa ceva. Dl Nica a fost ales in unanimitate. Toti au avut numai cuvinte de lauda la adresa sa. Toata lumea il cunoaste ca doar de 6 ani lucreaza in Primarie si stie ce profesionist este», a mai spus Petre. Iulian Nica a absolvit cursurile Colegiului de Administratie Publica din cadrul Universitatii "Al. I Cuza" Iasi si este secretar al organizatiei PSD Panciu si membru PSD din 1998. Dupa ce a fost votat viceprimar, Iulian Nica a multumit colegilor din CL pentru sprijinul acordat. "Va asigur ca voi face echipa cu domnul primar Ion Petre si cu toti colegii consilieri pentru a putea lucra cit mai eficient pentru cetatenii orasului Panciu. Tin sa le multumesc acestora pentru faptul ca au avut incredere in echipa PSD. Vrem sa nu dezamagim aceasta incredere", a spus Iulian Nica la momentul investrii. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 4 ore, 50 minute, 8 secunde
Va fi cel mai bun viceprimar de pana acum. Este cea mai buna alegere pentru orasul Panciu care, in acest moment, are cea mai buna echipa la nivelul administratiei locale.
, acum 739392 zile, 4 ore, 50 minute, 8 secunde
Vezi ce faci cumnate' ca bagabontii sunt pe tine.Esti un looser.
, acum 739392 zile, 4 ore, 50 minute, 8 secunde
wGe1CB uguvpjdyvbwm, [url=http://dgssrmbvxndf.com/]dgssrmbvxndf[/url], [link=http://xbyxwkyafgxt.com/]xbyxwkyafgxt[/link], http://shtznjffjpwe.com/
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.