Politică

PSD Panciu a inlocuit un consilier «Veritas»

Mihai Boicu
20 iun 2008 885 vizualizări
Nicolae Olaru a fost ales pe locul patru, insa a fost scos din rindul consilerilor inainte de validare u acesta spune ca ar fi trebuit sa fie viceprimar, insa sefii PSD Panciu sustin ca nu a muncit in campanie u consilierul invalidat este sef de ferma la Veritas SA Panciu

PSD Panciu a "eliminat" un consilier din lista celor 10 alesi. Nicolae Olaru a ocupat pozitia a patra, insa acesta nu a facut parte din lista celor zece consilieri social-democrati care au fost validati in urma cu doua zile. "In preajma datei de 1 mai, toti cei 15 candidati am fost chemati la sediul PSD si ne-am dat demisiile in alb din Consiliul Local. Nu am aparut deloc pe listele de consilieri, asta ma framinta. Ar fi trebuit sa apar si eu intr-un raport de validare pe pozitia a patra. Daca nu ma vroiau consilier, ma puneau la plesneala, nu pe locul patru. Au spus ca nu am alergat in campania electorala. Cum sa nu alerg, eu sint din Panciu, ei sint veniti toti aici. Trebuiau intii sa ma valideze, sa-mi forteze demisia si apoi ne stringeam mina. In schimb, au facut acest lucru pe la spate", ne-a declarat Nicolae Olaru. Social "" democratul a sustinut ca s-au purtat discutii pentru a fi numit viceprimar al Panciului. Acesta lucreaza ca sef de ferma la Veritas Panciu, unde director este Adrian Toma, care a fost recent exclus din organizatia PSD Panciu. Se pare ca liderii partidului nu au vrut sa-l aiba pe omul lui Adrian Toma in consiliu. Nemultumit de ceea ce i s-a intimplat, Nicolae Olaru vrea sa plece din PSD, unde spune ca este membru din 1991. In replica, Ciprian Nica, presedintele PSD Panciu, ne-a declarat ca lui Nicolae Olaru i s-a retras sprijinul politic inainte de constituirea Consiliului. "Eu le-am spus de la bun inceput ca trebuie sa munceasca. Dl Olaru s-a facut ca face treaba si a crezut ca va fi viceprimar", ne-a spus Nica. La rindul sau, primarul Ion Petre sustine ca Nicolae Olaru si-a pierdut functia pentru ca nu a vrut sa mai fie director la Societatea de Gospodarire Locala. "In perioada imediat dupa alegeri, ne-a spus ca vrea sa plece de la Veritas. I-am spus ca avem solutii. A spus ca vrea sa mearga la director la SGCL si cind am trimis lista la validare nu a mai fost cuprins in ea. A doua zi insa ne-a spus ca vrea sa fie consilier", ne-a declarat primarul. La sedinta de constituire a Consiliului Local nu a fost numit nici un viceprimar, deoarece organizatia PSD nu a cazut de acord cine va fi acesta. Deocamdata, pe lista posibililor viceprimari sint Gheorghe Croitoru, Elena Stoica si Iulian Nica, cel din urma fiind, se pare, favorit. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.