Politică

Bacinschi l-a invins pe Trasculescu cu 1078 de voturi

Mihai Boicu
17 iun 2008 905 vizualizări
Centralizarea voturilor din cele 30 de localitati in care s-a organizat turul doi al alegerilor locale s-a incheiat ieri. Rezultatele vor fi duse astazi la Biroul Electoral Central de presedinta BEJ, judecatoarea Mandica Badiu.

La Focsani, numaratoarea finala a voturilor a marit la 1.078 diferenta dintre social "" democratul Decebal Bacinschi si democrat "" liberalul Alin Trasculescu. Astfel, pentru candidatul PSD au votat 13.820 de focsaneni, adica 52,029%, iar pentru candidatul PD-L, 12.742 de focsaneni, adica 47,97%. Modul in care s-a votat in Focsani a aratat faptul ca locuitorii municipiului au fost dispusi sa aleaga un primar nou, insa ceva i-a lipsit lui Alin Trasculescu pentru a fi ales. Unii spun ca acesta nu avea nici o sansa intrucit este tinar si necunoscut, altii au aruncat vina pe faptul ca sprijinul de la nivel central al partidului a lipsit, adica nu a venit nici un lider cunoscut sa-l sprijine pe candidatul de la Focsani. Potrivit BEJ, duminica au iesit la vot 85.491 vrinceni, din care 82.146 au votat pe liste permanente, 2.826 pe liste suplimentare, trei pe listele complementare, iar 516 cu urna mobila. La acestea, s-au mai adaugat si 1.169 voturi nule, mult mai putine decit la primul tur. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.