Politică

Prefectul a supervizat alegerile de la Marasesti

Ana-Maria Cantia
16 iun 2008 1339 vizualizări
La alegerile de la Marasesti, buna desfasurare a alegerilor a fost supervizata de prefectul Dragos Mircea, ce a fost vazut indeosebi in cartierul Modruzeni. Aici, prefectul spune ca a avut semnale ca s-ar face campanie in fata sectiei de votare.

"Am vrut sa vedem cum decurge procesul electoral din punct de vedere al ordinii publice. Au fost candidati care faceau campanie in fata sectiei de votare de la Modruzeni", ne-a spus prefectul Mircea. In Marasesti s-au luptat pentru postul de primar Constantin Vlase (PNL), care in primul tur s-a clasat pe primul loc cu 1.764 de voturi, si Valerica Chitic (PD-L) care s-a clasat pe locul II, cu 1.643 voturi, acestia scotindu-l din cursa pe social democratul Emilian Brasov. Acum, cei doi s-au "batut" pentru voturile obtinute in primul tur le-a obtinut edilul functie. Miza este cu atit mai mare cu cit in ultimile zile s-a vorbit de o coalitie PSD - PD-L, care sa iI confere lui Brasov postul de viceprimar. Zvonul este infirmat de ambii contracandidati, dar si de Brasov. "Sint relaxat pentru ca eu sint convins ca oamenii vor judeca bine pe miinile cui vor lasa Primaria pentru urmatorii patru ani", ne-a declarat Constantin Vlase. Contracandidatul sau, de cealalta parte, parea ieri destul de nelinistit si acuza PNL ca inca mai face campanie in ziua votului, fiind suspicios si pe prezenta prefectului in oras. "Azi noapte au dat bani tiganilor din Modruzeni sa voteze. Le-au dat cite 50 de lei pentru fiecare vot. Au tabarit pe noi pentru ca sint la putere, pina si prefectul se plimba prin oras", ne-a declarat democrat-liberalul Valerica Chitic. In Marasesti sint aproape 10.000 de votanti, desi niciodata nu s-au prezentat toti la vot. (A. M. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739397 zile, 15 ore, 14 minute, 40 secunde
Chiticule te stiu de multa vreme si stiu ca ai un caracter cel putin JEGOS.Ai dat filiala locala a P.R.M. pe mana unui puscarias ca Ionel Surugiu si acum te vaiti ca se cumpara voturi? Chiticule esti citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.