Politică

Noi lideri interimari la PRM Vrancea

Doina Ganea
12 iun 2008 847 vizualizări
Adrian Popescu a anuntat ieri ca, deocamndata, ramine un simplu membru de partid Dupa demisia fostei conduceri a PRM Vrancea, in urma rezultatului foarte slab de la alegerile din 1 iunie, noul lider al organizatiei judetene este Corneliu Tatu, iar doctorul Radu Ioan a preluat conducerea la municipiu.

Aceasta situatie se va pastra pina la alegerile generale care vor avea loc, cel mai probabi, pina la sfirsitul anului. Deocamdata, cei doi lideri noi asigura doar interimatul. Fostul lider al PRM Vrancea, Adrian Popescu a anuntat ieri ca ramine un simplu membru de partid si in acelasi timp isi asuma esecul rezultatului din 1 iunie. Situatia slaba a rezultatelor PRM Vrancea la alegeri a fost pusa de catre fosta conducere pe seama incapacitatii organizatorice si a fraudei care s-ar fi produs la vot. Adrian Popescu a apreciat ca aceste rezultate nu reflecta realitatea pentru ca in multe localitati au existat nereguli in timpul votarii. "Noi am facut tot ce ne-a stat in putere, dar s-au completat cu greu organizatiile in teritoriu, nu au fost oameni suficienti. Eu am preluat tirziu organizatia si n-am reusit sa infiintez decit vreo 30 de organizatii locale in judet. In plus in unele localitati s-au intimplat lucruri ciudate la vot, iar organizarea alegerilor a lasat de dorit", a comentat Adrian Popescu. Ex-liderul PRM s-a aratat nemultumit si de comunicarea pe care a avut-o cu liderii de la centru. "Dl Radu Ioan a spus aici ca asteptam instructiuni de la Bucuresti, dar ar fi fost mai bine ca aceste instructiuni sa fi venit inainte de alegeri. Noi aici ne miscam mai alert, avem alt ritm de lucru", a afirmat Popescu. Despre rezultatul alegerilor locale, Popescu este de parere ca electoratul a dorit sa aleaga tot oamenii vechi. "Asa cum am anticipat, votul uninominal nu a adus nimic nou. Pe scena politica au aparut oameni ca Adi Minune sau au ramas aceleasi figuri, ceea ce inseamna ca electoratul a fost pacalit, iar rezultatele sint cele care se vad", a declarat Adrian Popescu. La nivelul judetului Vrancea, PRM a obtinut pentru consiliile locale 2.969 de voturi, respectiv 8 mandate de consilieri locali in sapte localitati (Balesti, Dumbraveni, Fitionesti, Gura Calitei, Suraia, Valea Sarii si Vrincioaia). Fost lider si candidat al PRM Vrancea la functia de presedinte al Consiliului Judetean, Adrian Popescu a tinut sa precizeze ca in urma alegrilor locale s-a situat pe locul IV obtinind un numar de 3.532 de voturi de la electoratul vrincean. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.