Politică

Mustea, omul din spatele lui Alin

Mihai Boicu
10 iun 2008 2416 vizualizări
De astazi, omul de afaceri vrea sa fie capul limpede al campaniei lui Alin Trasculescu u Ionel Serban - Mustea este principalul finantator al campaniei candidatului PD-L

Omul de afaceri Ionel Serban "" Mustea este "eminenta cenusie" din spatele candidatului PD-L la functia de primar al Focsaniului, Alin Trasculescu, dupa cum singur a recunoscut. Mustea a hotarit insa sa renunte la munca "sub acoperire" si a decis ca astazi sa intre in prim planul luptei pentru turul doi al alegerilor locale. "Eu il sprijin pe Alin inca inainte de turul intii. Am facut toate acestea din umbra, pentru ca nu am vrut sa fiu perceput ca o persoana care isi incalca cuvintul, deoarece am declarat in presa ca nu ma voi implica. Avind in vedere ca este vorba de un tinar care candideaza, m-am implicat din umbra si le-am spus ca inainte de turul doi o sa intru in fata. Pina in momentul acestea nu a fost nevoie sa fiu in prim plan, pentru ca toata lumea a fost bine organizata si s-au obtinut rezultate. Acum insa oamenii au sarcini foarte multe, este nevoie de ceva mai multa organizare si este nevoie, cum cum spunea si Alin, de un cap limpede", ne-a declarat Ionel Serban "" Mustea. Omul de afaceri spune ca, incepind din aceasta dimineata si pina la turul doi al alegerilor locale, va sta permanent la sediul organizatiei PD-L Focsani, din bulevardul Brailei. Odata cu "desconspirarea" sa, Ionel ""Serban Mustea si-a dezvaluit si calitatea de principal finantator al campaniei lui Alin Trasculescu. Inainte de nominalizarea acestuia, s-a vehiculat faptul ca Serban "" Mustea isi doreste functia de primar, insa acesta ne-a precizat ieri ca "nu am vrut sa produc inlocuirea clasei politice schimbind un om de 61 de ani cu unul de 58 de ani". In PD-L exista o separare intre echipa de la judet si echipa de la municipiu, care este si mai evidenta dupa esecul inregistrat de senatorul Jan Vraciu la Consiliul Judetean si la functiile de primari. Practic, Jan Vraciu a fost tinut departe de staff-ul de campanie al candidatului Alin Trasculescu. Ionel Serban "" Mustea a precizat ca interesul sau este sa mentina echipa unita, cu toate ca s-au vehiculat informatii ca nu ar fi strain de divergentele care au aparut. "Eu nu am nici o interventie in aceasta separare, pentru ca nu vreau o disipare a echipei, vreau sa mergem cu totii la victorie. A fost o divergenta de pareri si, mai mult decit atit, erau doua fronturi de vederi si doua mesaje separate. "Un presedinte puternic", care nu putea putea fi Alin si "Buturuga mica", care nu putea sa fie Vraciu", a spus Ionel Serban "" Mustea. De precizat ca Alin Trasculescu se afla in anturajul familiei Mustea de mai mult timp, acesta si fiul omului de afaceri fiind prieteni. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.