Politică

Trasculescu da vesti proaste PSD-ului

Iulia Crețu
7 iun 2008 1087 vizualizări
Candidatul PD-L la Primaria Focsani, Alin Trasculescu, anunta PSD-ul ca a pierdut Consiliul Local acolo unde noua alianta PNL-PD-L detine majoritatea cu 11 alesi locali din 21.

De asemenea, democrat-liberalul transmite electoratului ca puterea de a face o bresa in administratia PSD, condusa de atitia ani de Decebal Bacinschi si Marian Oprisan, este in mina lui la votul de pe 15 iunie. Desi mai are de dus o ultima lupta impotriva primarului social democrat, Trasculescu se declara optimist si spune ca pirghiile puterii la Consiliul Local vor apartin liberalilor si democratilor, suficient de vocali din acest nou mandat cit sa isi numeasca doi viceprimari. "Rezultatele alegerilor locale din 1 iunie arata fara echivoc faptul ca focsanenii nu vor ca soarta orasului lor sa fie decisa de PSD si Marian Oprisan. Ceea ce era de demonstrat a fost demonstrat. PSD a pierdut alegerile la nivelul Consiliului Local. PD-L si PNL vor desemna cei doi viceprimari ai municipiului prin majoritatea constituita in urma votului politic din 1 iunie. Focsaniul are nevoie de o echipa unita si determinata la nivelul Primariei, astfel incit proiectele atit de necesare dezvoltarii orasului sa poata fi realizate in urmatorii 4 ani, decisivi pentru viitorul municipiului", a declarat Alin Trasculescu. Liderii PD-L cred ca in municipiu a venit vremea schimbarii si a unui primar tinar, energic si cu viziuni europene. Primarul in functie, Decebal Bacinschi, nu se declara ingrijorat de acest nou val si crede ca proiectele aflate in derulare vorbesc despre el ca primar


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.