Politică

Trasculescu apreciaza sprijinul PNL

Ziarul de Vrancea
4 iun 2008 1020 vizualizări
Candidatul PD-L la Primaria Focsani, Alin Trasculescu, îsi pune mari sperante în liberali si în cei care duminica trecuta nu au iesit la vot, pentru a-l învinge în turul II pe actualul primar Decebal Bacinschi.

Trasculescu a afirmat ca apreciaza semnalul de sustinere din partea lui Romeo Paul Postelnicu. "Cred ca PD-L si PNL trebuie sa-si uneasca acum fortele pentru a produce schimbarea asteptata pentru Focsani. Il asigur pe dl Postelnicu ca voi prelua, ca primar, cele mai bune proiecte pe care le-a promovat in campanie. Nu cred ca focsanenii isi doresc un oras care sa stea la picioarele unuia ca Oprisan. Pe mina acestor oameni am ajuns intre cele mai sarace orase din tara. Daca nu intram in alt ritm de dezvoltare, notiune care nu se regaseste in vocabularul lui Bacinschi, putem sa ne luam adio de la ultima sansa de a face Focsaniul un oras cu adevarat prosper si civilizat", a declarat Trasculescu. In privinta noul consiliu local, democrat-liberalul a dat asigurari ca PD-L nu va face alta alianta in afara de PNL, liberalii fiind "aliatii naturali ai PDL". (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.