Politică

Actiune cu tenta electorala la Baritiu

Camelia Stănilă
31 mai 2008 890 vizualizări
Mai multi liceeni, printre care si cei de la Colegiul National "Al. I. Cuza" au participat ieri la o activitate de premiere organizata de Universitatea "George Baritiu", la care, intimplator sau nu, a vorbit si candidatul liberalilor la Primaria Focsani, Romeo Paul Postelnicu.

Tinerii, dar si unii profesorii sustin ca nu au stiut scopul intrunirii, singura motivatie oficiala fiind o premiere a olimpicilor calificati la concursurile nationale si internationale. Desi la "Baritiu" au fost chemati indeosebi elevi de clasa a X-a, care nu voteaza la scrutinul de duminica, actiunea a creat si oarecare disconfort printre cei prezenti, gratulati cu flori si carti. Printre cuzistii care au ajuns obligat-fortat la intilnirea cu Postelnicu, profesor la "George Baritiu", s-a numarat si fiica cea mica a senatorului Jan Vraciu, candidatul PDL la functia de presedinte al Consiliului Judetean. Dupa cum sustine mama acesteia, fata a venit in lacrimi acasa, fiind ironizata de unii colegi, cum ca ar sustine un alt partid decit cel reprezentat de tatal sau. Doina Vraciu s-a declarat extrem de revoltata, spunind ca doar pe vremea directorului Marius Poll copiii erau luati inclusiv la lipit de afise. Liberalii au replicat spunind ca actiunea nu a avut un scop electoral. Se pare ca un incident similar a avut loc in urma cu citeva zile si la Soveja, unde mai multi elevi de 12-13 ani au fost angrenati la lipit afise. (C. S.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.