Politică

Primarul din Valea Sarii, revenit in functie inainte de alegeri

Mihaela Beșleagă
31 mai 2008 952 vizualizări
Magistratii Tribunalului Vrancea au hotarit in urma cu doua zile repunerea in functie a primarului Ion Bordea din Valea Sarii, dupa ce acesta a fost suspendat la mijlocul acestei luni printr-un ordin al prefectului Dragos Mircea.

Ion Bordea a cistigat in instanta suspendarea ordinului emis de Prefectura Vrancea pina la solutionarea cauzei pe fond. Bordea a revenit in scaunul de primar intrucit decizia Tribunalului este executorie. Dragos Mircea declara ca, desi Prefectura va depune in cel mai scurt timp un recurs impotriva acestei decizii, este totusi tardiv, avind in vedere ca duminica are loc primul tur de scrutin al alegerilor locale. "O sa facem recurs. Compartimentul juridic se ocupa, termenul legal este de 5 zile. Dar o sa fie tardiv, pentru ca mai sint doar doua zile pina la alegeri", ne-a declarat joi prefectul Dragos Mircea. Primarul Ion Bordea nu a dorit sa comenteze revenirea in scaunul de prim gospodar al comunitatii. "Problemele politice sint prea mari. Cine a gresit a gresit, asta a fost. Eu imi vad de drumul meu", a spus evaziv actualul edil din Valea Sarii. Ion Bordea a fost eliberat din functie dupa ce a plecat din PSD la PC, nemultumit ca nu a mai fost numit pentru un nou mandat si a ales la final sa candideze ca independent. (M. BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.