Politică

De la sindicalistul Adam, la ecologistul Adam

Camelia Stănilă
30 mai 2008 1192 vizualizări
Dumitru Adam, cunoscut ca presedinte al Blocului National Sindical (BNS) Vrancea, a intrat in politica pentru a candida la functia de consilier local al municipiului Focsani.

Acesta spune ca optiunea sa pentru Partidul Ecologist nu este in contradictie cu sindicatul, ci chiar se completeaza, avind in vedere ca oamenii au nevoie de un climat de munca normal, dar si de conditii de recreere. "Am vrut sa fiu activ in viata urbei, sa schimb ceva din modul de gospodarire al orasului, corelat si cu mai multe oportunitati pentru forta de munca. Optiunea pentru Partidul Ecologist nu e in contradictie cu sindicatul, ci se completeaza. Am o alta viziune asupra relatiei politicului cu sindicatele, vad altfel participarea societatii civile in viata comunitatii. In Focsani se pot face multe. Din experienta de sindicalist am constatat ca multe probleme nu apar direct la locul de munca, ci in afara lui, pentru ca oamenii nici nu au unde se relaxa. Astfel, vrem si mai multe parcuri, mai mult spatiu verde, pentru ca si natura a devenit mai rea cu noi in ultimul timp. Nici parcurile pe care le avem nu sint gestionate bine, ar trebui sa speculam orice petic de verdeata", ne-a spus Dumitru Adam, care a marturisit insa ca are sanse reduse de a ajunge in CL, pentru ca a intrat tirziu in politica. (C. STANILA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 26 minute, 58 secunde
Cred ca nu-i intarziat in politica.Mai degraba-i intarziat mintal !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.