Politică

Imbrinceli electorale la Naruja

Ziarul de Vrancea
26 mai 2008 1107 vizualizări
Marian Oprisan a fost lovit cu un capat de steag liberal

Duminica seara, liderul PSD, Marian Oprisan, a fost implicat intr-o ambuscada electorala la Naruja. Acesta a fost huiduit si imbrincit de catre sustinatorii celorlalte partide. Martorii oculari sustin ca s-au dus adevarate lupte intre "galbeni" si "rosii", la fata locului fiind sute de oameni. Unii dintre acestia au povestit ca baronul si-a luat un steag liberal in cap, iar trepadusii de la "oficiosul" de partid au scapat cu fuga. Stafful PSD a inaugurat o scoala la Nistoresti, periplul campaniei trecind si prin Spulber, dupa care militantii «rosii» s-au oprit la Naruja. Acolo, membrii PSD impreuna cu primarul Cristian Pantus ii pregatisera baronului o primire fastuoasa, cu mici, bere si materiale electorale. In momentul in care pesedistii au ajuns in comuna, opozitia locala nu le-a permis sa faca propaganda. Surse de la fata locului ne-au spus ca Oprisan chiar a fost lovit de catre cineva cu un bat de la un steag. Unii cetatenii au sustinut ca in fata caminului cultural s-au aflat militanti de la toate partidele politice din Naruja, inclusiv de la PNG, fapt neconfirmat deocamdata de presedintele Marin Stoica. "Am fost sesizati despre acest incident, dar deocamdata nu s-a facut nici o plingere. Totusi noi vom efectua cercetari pentru a elucida ce anume s-a intimplat. Se pare insa ca mai multi cetateni se aflau in stare de ebrietate si de aici a pornit totul", ne-a declarat seful Politiei, comisarul sef Sandel Doaga. Desi am incercat sa consemnam si opinia liderului PSD, cu privire la incidentele de Naruja, acesta nu a raspuns la telefon. (D. G., D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.