Politică

Promisiuni de rechizite pentru voturi la Cimpineanca

Dan Chiriac
23 mai 2008 746 vizualizări
Candidatul independent la Consiliul Local Cimpineanca va fi cercetat de Politie pe motiv ca le-a promis alegatorilor anumite cistiguri materiale pentru a fi votat, mai exact ca va ceda indemnizatia de consilier pentru cumpararea de rechizite pentru copiii nevoiasi din satul Pietroasa.

andidatii au inceput sa se reclame la Politie la Cimpineanca si Ruginesti

Stefan Craciun s-ar putea alege cu dosar penal pentru fapta comisa, dupa ce a fost reclamat de primarul PSD Ion Dumitriu. "Lucratorii postului de politie Cimpineanca au fost sesizati cu privire la faptul ca la avizierul Primariei un consilier a lipit un afis prin care promite alegatorilor anumite foloase pentru a fi votat. Cercetarile continua in vederea incadrarii juridice a faptei si luarii masurilor legale in cauza", a spus subinspectorul Catalina Olteanu, de la Biroul de Presa al IJP Vrancea. Candidatul Stefan Craciun sustine ca nu a incalcat legea si ca gestul sau ar trebui urmat ce toti cei care vor fi alesi. Tot miercuri, Politia Adjud a fost sesizata cu privire la faptul ca, in urma cu o zi, mai multe afise electorale, postate in curtea Caminului Cultural din comuna Ruginesti, au fost colorate cu vopsea neagra. "Bande organizate de huligani au distrus toate afisele din Ruginesti ale candidatului PD-L Constantin Lungu, dar si afisajul electoral al celorlalte partide, mai putin ale PSD. Aceasta incercare primitiva de a pacali alegatorii din Ruginesti nu poate tine loc de proiecte. Aceasta este reactia PSD dupa adunarea electorala de duminica 18 mai, organizata de PDL, cind a fost prezentat cel mai serios proiect de dezvoltare locala pentru locuitorii comunei. Speriati de impactul neasteptat al evenimentului, huliganii, in loc sa combata ideile noastre, prefera sa se razbune pe afise", se arata intr-un comunicat al Biroului Organizatiei Locale PDL Ruginesti, condus de Constantin Lungu. "In cauza se efectueaza verificari pentru depistarea autorilor si luarea masurilor legale ce se impun", precizeaza Catalina Olteanu de la IJP Vrancea. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.