Politică

Naveta primarului, motiv de disputa la Brosteni

Iulia Crețu
22 mai 2008 1678 vizualizări
Gheorghe Calin s-a suparat pentru ca i se reproseaza ca este un « primar navetist »

Candidatul independent la Primaria Brosteni, Nicu Druga, declara ca actualul primar si candidatul PSD de la alegerile de pe 1 iunie, Gheorghe Calin, l-ar fi amenintat cu instanta pentru ca a impartit prin comuna fluturasi anti-primar. Nicu Druga se apara spunind ca pasajele incriminatorii la adresa pesedistului sint luate din mass-media si ca toate aspectele prezentate ar fi adevarate. "Am scos de pe internet pasaje dintr-un articol mai vechi de ziar intitulat «Primar navetist, comuna de izbeliste» si l-am impartit la oameni. Primarul m-a sunat si m-a amenintat ca ma da in judecata. Evident ca el nu e de acord cu ce scrie pe fluturas pentru ca este adevarat, iar adevarul il supara. Lumea nu-l mai vrea, acesta e adevarul", ne-a spus Nicu Druga, candidat independent la Primaria Brosteni. Contactat telefonic, primarul Gheorghe Calin ne-a declarat ca nu are nimic de impartit cu contracandidatul sau, dar ca militeaza pentru o campanie electorala decenta. «Eu n-am nimic cu Nicu Druga. El este ca si copilul meu, dar nu este frumos sa spuna niste neadevaruri despre mine pentru ca aceasta campanie trece si noi tot aici raminem. Nu am de gind sa-l dau in judecata», ne-a declarat primarul Brosteniului. Alaturi de cei doi protagonisti, pe buletinele de vot vor mai fi inca patru pretendenti la functia de primar: Ion Bucur, zis «Pomana» de la PNL, Nelu Ionita de la PC, Andrei Chipaila de la PNG si Petrus Tuveni de la PD-L. Primarul in functie a stirnit nemultumire pentru faptul ca, de facto, el locuieste in comuna Mera, avind doar viza de flotant in comuna unde este primar, iar acest fapt a devenit tema de campanie. Contracandidatii sai spun ca edilul l-a pus pe listele de consilieri chiar si pe cetateanul la care a stat in gazda, Nicu Vrabie. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.