Politică

In Vrancea au ajuns toate buletinele de vot pentru locale

Mihaela Beșleagă
21 mai 2008 932 vizualizări
In cursul zilei de ieri s-au receptionat de la tipografie toate buletinele de vot imprimate pentru alegerile locale din iunie, conform situatiei centralizate de Institutia Prefectului.

PSD si PNG au solicitat pina acum la BEJ copii dupa buletine

Tipogrup Press SA Buzau, care a primit contractul pentru tiparirea buletinelor de vot, a realizat pentru primul tur al alegerilor un numar de 1.403.440 de buletine. Pentru turul doi s-a estimat ca ar fi nevoie de inca 350.860 de buletine de vot, in conditiile in care alegerile din 15 iunie s-ar desfasura in toate localitatile din Vrancea. De asemenea, pina ieri, doua partide, PSD si PNG, au solicitat la Biroul Electoral Judetean (BEJ) copii dupa buletinele de vot. Judecatoarea Mandica Badiu, presedintele BEJ, a tinut sa precizeze ca se primesc astfel de solicitari in continuare, inclusiv dupa data de 25 iunie. Reamintim ca 318.964 de vrinceni au drept de vot la aceste alegeri locale. Acestia vor vota in 339 de sectii, din care 71 sint in Focsani si Adjud, 25 in Panciu, Marasesti si Odobesti, iar restul de 243 in comune. Ordinea partidelor si a candidatilor pe buletinele de vot este: PNL, PRM, PSD, PD-L si PC, la partidele parlamentare, iar in cazul partidelor neparlamentare ordinea este stabilita la nivelul circumscriptiilor. Aceasta ierarhie este valabila si la presedintia Consiliului Judetean. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.