Politică

Si liberalii si-au schimbat strategul de campanie

Mihai Boicu
17 mai 2008 798 vizualizări
Manole Merchea, fiul ratacitor al PNL pe la PC, a preluat conducerea campaniei electorale a organizatiei PNL de la fostul pesedist Catalin Popescu, caruia i-a murit bunica.

Schimbarea a avut loc saptamina trecuta si a fost motivata prin faptul ca Popescu a avut un deces in familie, dar si alte probleme personale. "Aceasta numire este o grija in plus, inseamna o obligatie in plus", ne-a spus telefonic Merchea. Acesta a sustinut ca nu a participat la sedinta conducerii PNL Vrancea in care s-a decis desemnarea sa si ca nu stie motivele pentru care "strategul" Catalin Kanty Popescu nu mai este sef de campanie. Deputatul Nini Sapunaru a spus mai intii ca nu comenteaza, dupa care a recunoscut ca Manole Merchea conduce campania electorala. "Catalin Popescu a avut o problema, un deces in familie, a lipsit mai mult si a trebuit sa gasim o solutie", ne-a spus liderul PNL Vrancea. Unul dintre oamenii cu greutate in campania liberalilor este omul de afacere Nicu Mazere, in timp ce Catalin Popescu a ramas in continuare in staff-ul electoral. Schimbarea a fost decisa si pentru a da un suflu nou campaniei liberale si a fost generata, potrivit surselor noastre, de unele sondaje de opinie care nu sint incurajatoare pentru unii candidati ai partidului. Pentru a se promova mai bine, candidatii liberali si-au schimbat zilele trecute si o parte din afisele out-door si iau in calcul separarea campaniei de la Primaria Focsani pentru Romeo Paul Postelnicu de cea pentru Consiliul Judetean rivnit de deputatul Nini Sapunaru. Liberalii sustin ca astfel Postelnicu ar trebui sa cistige mai multe puncte in Focsani si sa fie promovat mai agresiv ca un tehnocrat care nu vine "sa faca teme" in timpul mandatului la primarie. Si democrat "" liberalii si-au schimbat recent seful de campanie, locul lui Andrei Dulgheru fiind luat de deputatul Corneliu Momanu care are misiunea de a-i "vinde" mai bine alegatorilor pe senatorul Jan Vraciu dar si pe ceilalti candidati la primarii si consilii. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.