Politică

Liberalii spun ca li s-a cenzurat clipul cu «sutu»

Doina Ganea
15 mai 2008 882 vizualizări
in filmuletul electoral se spune ca «oameni de buna credinta» il vor pe «sutz» primar la Mindresti. directorul firmei care administreaza panoul publicitar de la BIG spune ca materialul nu a fost asumat, motiv pentru care a fost scos de la difuzare

Liberalii vrinceni si-au scos ieri tinerii in strada, protestind astfel impotriva faptului ca un "clip" electoral contractat cu o firma de publicitate din Focsani a fost scos de la difuzare de pe panoul electronic din intersectia de la BIG, desi exista un contract incheiat si o factura achitata. Presupunind ca in spatele acestei actiuni se afla baronul Marian Oprisan, liberalii au protestat in fata sediului PSD si al Consiliului Judetean, strigind "Jos cenzura". Liderul PNL, deputatul Nini Sapunaru, candidat la sefia CJ, a afirmat ca, in opinia lui, asupra sefului firmei de publicitate s-ar fi facut presiuni si din acest motiv clipul a fost oprit de la difuzare. "Ideea acestui clip apartine tinerilor din PNL, care au considerat ca trebuie sa-si faca un alt fel de campanie decit a seniorilor. Noi am fost de acord, am incheiat un contract de publicitate pe care l-am si platit. Nu stiu de ce acel clip nu mai ruleaza. Din discutiile cu patronul firmei am inteles ca nu mai poate onora contractul si ca trebuie sa-l inteleg in acest sens. Eu cred ca s-au facut presiuni asupra sa pentru ca acest clip sa nu mai fie difuzat. Nu stiu cine s-ar putea indentifica si simti lezat de clip, pentru ca in el se vorbeste de potofel si de suti", a declarat deputatul liberal Nini Sapunaru.


Un clip neasumat


Directorul firmei Dada Music SRL sustine insa ca nu poate fi mesagerul unei acuzatii si al unui clip electoral neasumat. "Au existat doua acuzatii la adresa noastra. Prima, ca sintem partinitori. Nu sintem partinitori, pentru ca noi am incheiat contracte cu toate partidele politice, fara sa discriminam pe nimeni. Clipul l-am oprit de la difuzare pentru ca era neasumat in primul rind. Nu este un clip electoral, este o acuzatie, iar noi nu sintem un canal de transmis acuzatii, ci un canal prin care informam oamenii despre mesajele electorale. Daca acesta era mesajul electoral al PNL trebuia sa il gasim si pe celelalte canale. Nu este semnat, ca atare putem fi acuzati ca afirmatiile induse de acest clip sint facute de noi. Noi ne respectam in continuare contractul, dar mesajul din clipul electoral este diferit de celelalte mesaje ale altor partide. Cind am semnat contractul am crezut ca este un clip obisnuit", a declarat Adi Paul Boboc. Directorul Dada Music ne-a mai declarat ca astazi se va consulta cu avocatii pentru a vedea daca acest clip este legal si in conformitate cu legile audiovizualului. Clipul tinerilor liberali vrinceni poate fi vizionat si pe cunoscutul site You Toube. "De data aceasta sutzu si-o va fura", se proclama in clipul PNL, rezultatul unei "campanii initiate de grupul oamenilor de buna credinta ce il vor pe sutzu primar la Mindresti". Materialul se incheie cu sloganul deputatului Nini Sapunaru, "Eliberam Vrancea ». (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.