Politică

Bacinschi scirtiie la locurile de joaca pentru cei mici

Iulia Crețu
15 mai 2008 707 vizualizări
Fost viceprimar PSD, liberala Doina Fodoreanu spune ca nu s-a reparat nimic la locurile de joaca din municipiu

Consilierii locali focsaneni isi recunosc partial neputinta de a schimba ceva in peisajul dezolant al locurilor de joaca pentru cei mici. Majoritatea zonelor de amuzament cu tobogane, leagane sau balansoare pentru pitici au fost realizate pe linga blocuri in perioada comunista. Din 1990 si pina acum unele nu au cunoscut aproape deloc interventia muncitorilor care sa mai schimbe ceva din mobilierul de joaca. Vechile fiare ruginite si care scirtiie nu mai atrag copiii, ca sa nu mai spunem ca trezesc frica in sinul parintilor care se tem pentru sanatatea celor mici. Putinele locuri de joaca din Focsani, cele care nu au fost dezafectate si transformate in parcari sau maidane, zac acum parasite tot asteptind interventiile miraculoase pe care municipalitatea le-a promis de luni de zile. Cu toate ca edilul sef in exercitiu, pesedistul Decebal Bacinschi anunta ca pustii se vor bucura de zone de distractie cu elemente sigure din lemn sau plastic, acestea nu se intrevad la orizont. Iar nepasarea sa cronica asmute adversarii politici care se lupta pe 1 iunie pentru votul cetatenilor. Romeo Paul Postelnicu declara ca vrea sa aduca culoare si risete de copii in aceste spatii acum dezolante si in continua degradare. Stafful sau de campanie, din care face parte si consilierul local Doina Fodoreanu, fost viceprimar PSD si consilier local, recunoaste ca sint ani buni decit nu s-a mai facut reparatii la leagane si balansoare. Asta in conditiile in care populatia de pici a crescut in municipiu. "Promisiunile facute pentru spatiile de joaca nu s-au pus in practica. Din 2004 nu s-a intervenit nici macar cu minimul de atentie", a declarat fostul viceprimar social-democrat Doina Fodoreanu. Ce-i drept, nici interpelarile in CL pe acest subiect nu au fost extrem de virulente, din nici o parte a esicherului politic. Poate asa se intelege oboseala pe care o acuza edilul Bacinschi. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.