Politică

Postelnicu si Trasculescu cer voturi pe net

Iulia Crețu
14 mai 2008 810 vizualizări
Urmind la citeva zile candidatului liberal la fotoliul de primar al Focsaniului, Romeo Paul Postelnicu, tinarul democrat care vrea locul lui Bacinschi, Alin Trasculescu, s-a lansat ieri pe internet.

Site-ul de campanie al lui Alin Trasculescu, acolo unde puteti citi dintre propunerile acestuia pentru Focsani, este www.trasculescu.ro. " Site-ul contine sectiuni din programul electoral al lui Alin Trasculescu pentru Focsani, dar si, prezentate in format video, reportaje de campanie, discursuri, intilniri cu alegatorii, precum si spotul oficial de campanie al candidatului", spun democratii. La rindul lor, si liberalii aleg sa se promoveze pe internet, mesajele de campanie ale galbenilor putind fi vizionate pe www.postelnicu.ro. (I. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.