Politică

Dila neaga ca ar face controale comandate politic

Mihaela Beșleagă
13 mai 2008 906 vizualizări
Inspectorul-sef al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) a luat pozitie fata de unele informatii vehiculate in ultima vreme, conform carora s-ar face presiuni de ordin politic asupra agentilor economici care sint inspectati.

Dumitru Dila a tinut sa precizeze ca, desi campania electorala este in plina desfasurare, nu exista interferente politice in verificarile din teren . "Nu ne intereseaza coloratura politica a nici unui operator economic sau individ, ci ne intereseaza ca cetatenii nostri sa cumpere produse de calitate si in termen de valabilitate si acestia sa se bucure ca exista in tara noastra o institutie ce vegheaza la respectarea prevederilor legale privind viata, sanatatea si securitatea consumatorilor. Noi ne facem datoria", a specificat Dumitru Dila, seful OJPC Vrancea si membru PNL. Acesta a adaugat ca in ultima perioada inspectorii au primit telefoane de multumire din partea consumatorilor pentru ca le-au fost solutionate doleantele. "Avertizam faptul ca activitatea de control si supraveghere a pietei de produse si servicii continua si acolo unde sint intilnite deficiente din punct de vedere al legislatiei in vigoare institutia noastra va aplica sanctiuni indiferent de aspectele intilnite", mentioneaza Biroul de Presa al OJPC. (Mihaela BESLEAGA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.