Politică

Scandalul bannereleor s-a intins si la Marasesti

Ziarul de Vrancea
13 mai 2008 1209 vizualizări
Scandalul bannerelor care a izbucnit la Focsani intre candidati si Primaria condusa de Decebal Bacinschi (PSD) in urma cu doua saptamini, pare sa se fi extins si in celelalte orase din judet.

Intre altele, primarul e acuzat ca s-a folosit de masina de pompieri pentru a monta bannerele PSD

Dupa problemele cu afisajul electoral aparute in Odobestiul condus de Daniel Nicolas (PSD), un alt scandal al bannerelor a aparut ieri si la Marasesti, oras condus de un alt PSD-ist, Emilian Brasov. Contracandidatul acestuia, Valerica Chitic de la PD-L, a sesizat faptul ca ieri dimineata angajatii Primariei Marasesti condusi de viceprimarul Gheorghe Balan au inceput sa demonteze bannerele PD-L, sub pretextul ca nu sint amplasate conform certificatelor de urbanism. "Noi am montat sase bannere in tot orasul, iar unul dintre ele a fost dat jos de catre oamenii Primariei, desi era amplasat conform certificatului de urbanism si contractului cu Electrica. In locul acestuia a fost montat un banner cu Oprisan, evident. Daca nu interveneam probabil ca le-ar fi dat pe toate jos. Cine a zis ca Brasov (primarul orasului - n. r. ) face legea in Marasesti n-a gresit! Cei de la primarie ne-au trimis la Biroul Electoral Orasenesc (BEO), dar acolo la orele 12.00 nu era nimeni. Am sunat la BEJ (Biroul Electoral Judetean- n.r.) si ni s-a spus sa facem o sesizare la BEO si sa o trimitem prin fax. Dar faxul e tot la Primarie. Ce faceam trimiteam o sesizare catre primarul care a dispus inlocuirea bannerului nostru cu cel al lui Oprisan?", s-a plins Valerica Chitic, aspirantul PD-L la Primaria Marasesti. In replica viceprimarul Gheorghe Balan ne-a declarat ca cei din PD-L montasera gresit bannerul. "Au montat bannerul in fata la fosta Piata Agroalimentara, desi nu aveau certificat de urbanism pentru acea locatie. De aceea l-am dat jos. Dar acum l-au montat putin mai incolo, unde de fapt era locul aprobat de noi", a afirmat viceprimarul Marasestiului. Tot in cursul zilei de ieri, primarul Emilian Brasov a mai fost acuzat ca s-a folosit de masina de pompieri pentru a monta bennerele PSD. Contactat de reporterul nostru, primarul nu a recunoscut acest lucru plasind totul in sfera campaniei duse de advresarii politici. "Nu este adevarat! Daca lipesc afise o fac cu miinile si cu scotch. Sint lucruri tendentioase pe care nu le merit. Cit despre masina o folosim pentru altceva", ne-a declarat, iritat de situatie, primarul in functie, Emilian Brasov. (D. GANEA, A. M. CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 2 ore, 37 minute, 14 secunde
pe afisul d.lui Chitic scrie clar,,facem ce trebuie".Din start a pornit aiurea.Trebuie sa ai si creier, macar putin...nu numai bani! ADEVARUL E CA A PUS BENERUL UNDE AU VRUT MUSCHII LUI, ALTFEL, IN citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.