Politică

Liderul PNG Slobozia Bradului sare la primarul Zamfirescu

Mihai Boicu
10 mai 2008 2141 vizualizări
Nicolae Visan sustine ca se fac presiuni asupra sa pentru ca nu ii sustine pe liberali u primarul Valerica Zamfirescu spune in schimb ca PNG-istul este un escroc ordinar

Presedintele PNG-CD din Slobozia Bradului il acuza pe primarul liberal Valerica Zamfirescu ca este in spatele presiunilor care se fac asupra sa pentru ca a ales sa sustina un alt partid decit PNL. "Primarul ii trimite pe oameni la mine sa le rezolv eu problemele, pentru ca sint de la PNG si sint un fel de lider. Dar eu nu am nici un fel putere si de cite ori m-am dus la primarie nici nu a vrut sa stea de vorba cu mine, ca nu este treaba mea. Eu personal am fost batjocorit de nu stiu cite ori de primar. Daca era vorba de luat gunoiul, imi spunea sa-mi vad de treaba, ca nu il comand eu pe el, desi tractorul e in curtea primariei", ne-a spus Nicolae Visan. De asemenea, barbatul spune ca autoritatile locale nu clarifica intentionat situatia amenzilor de la circulatie pe care le au de platit localnicii, unele de citeva sute de milioane de lei vechi. "Oamenilor nu li se elibereaza adeverinte daca nu platesc o parte din amenzi. Dar pe chitanta respectiva se mentioneaza amenzi, nu amenda cutare. Mai platesc 50, 100 lei si le mai prelungesc cu cinci ani de zile", a declarat Visan. Primarul Valerica Zamfirescu spune, in replica, ca Nicolae Visan este o persoana care are probleme cu legea. "A intrat in PNG cu gindul sa scoata niste bani de la Becali. Este un escroc ordinar. Patru baieti au furat niste cablu de telefon de la Sihlea, i-au depistat, iar el s-a dus la fiecare si le-a luat cite zece milioane de lei, ca-i salveaza el. Unul dintre acesti amariti are 12 copii. Dosarele celor patru sint la Tribunal, iar reclamatiile la adresa lui Visan sint la mine pe birou", ne-a spus Valerica Zamfirescu. Primarul sustine ca va rezolva si problema celor trei milioane de lei pe care le are de incasat ca amenzi de circulatie, prin introducerea unei actiuni in instanta in care sa ceara anularea sanctiunilor mai vechi de trei ani. "Merg pe ideea de a salva bugetul, care are 30 de miliarde de lei venituri din amenzi. Amenzile cu o vechime mai mare de trei ani inseamna 20-22 de miliarde de lei. Deja primaria lucreaza de mai bine de o luna la centralizarea amenzilor mai vechi de trei ani", ne-a declarat Valerica Zamfirescu. Primarul intentioneaza sa procedeze in acest mod cu toate amenzile, pe masura ce trece "termenul" de trei ani. "Prescrierea se face in momentul in care nu exista posibilitate de incasare si s-au facut toti pasii. La Slobozia Bradului, daca ai urma toti acesti pasi, s-ar face revolutie. Comertul este singura sursa de venit a oamenilor, iar amenzile sint exagerate. Un tigan a primit 25 de milioane de lei amenda pentru 400 de kg de fier. Daca as respecta legea, ar muri de foame", a argumentat primarul din Slobozia Bradului. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 4 ore, 56 minute, 15 secunde
Da Domunule Primar spuneti ca tiganii nu au cu ce palati amenzile , dar masinile cu ce si le-au cumparat numai dubite IVECO.Solutia confiscate si vandute si incasezi cantravaloarea amenzilor.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.