Politică

Postelnicu crede ca nu bannerele ii vor aduce voturi

Iulia Crețu
2 mai 2008 727 vizualizări
Candidatul liberalilor pentru functia de primar al Focsanilor, Romeo Paul Postelnicu, a declarat, dupa ce BEM si BEJ au hotarit demontarea bannerelor promotionale cu chipul sau, ca publicitatea stradala nu aduce prea multe voturi.

Incercind poate sa minimalizeze scandalul amplasarii afiselor publicitare de catre colegii sai inainte de data de pe actele oficiale, Postelnicu a invocat analize sociologice potrivit carora chipurile candidatilor, numele lor si mesajele scrise pe postere montate pe strazi nu aduc mai mult de 5% dintre voturile electoratului. Pozitionat intre favoriti, nu-i exclus ca lui Romeo Paul Postelnicu scandalul "bannerul" sa-i fi priit din punct de vedere al notorietatiii. Dupa ideea conform careia orice publicitate e buna, necunoscutul candidat la fotoliul de edil sef al municipiului de pe Milcov a reusit partial sa se faca vazut in oras. "Din analizele sociologilor reiese faptul ca afisajul prin publicitatea stradala, bannerele, aduce maximum 5% din voturile electoratului, atunci cind este vorba de campanie agresiva. Amplasarea afiselor nu aduce un avantaj extraordinar candidatilor ci are menirea de a atrage atentia asupra anumitor probleme", ne-a declarat Romeo Paul Postelnicu. Candidatul spune ca punctul forte al politicienilor ar trebui sa fie proiectele si nu interpretarea legii in favoarea lor. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 11 ore, 6 minute, 33 secunde
Romica stai aplecar rau de tot mai baiatule.Mai bine nu te sustineam decat sa ne faci de ras cu opiniile tale de semidoct.
, acum 739371 zile, 11 ore, 6 minute, 33 secunde
CRED CU TARIIE CA CEL MAI BUN DINTRE CANDIDATI ESTE D-L POSTELNICU,EL ESTE TRANSPARENT SI CAPABIL NUMAI DE LUCRURI BUNE,CRED CA VA AJUNGE PRIMAR ..NOUL PRIMAR DE FOCSANI,...
, acum 739371 zile, 11 ore, 6 minute, 33 secunde
Citind comentariile astea prin ziar ajungi la concluzia ca ne meritam soarta. Prostia este atit de mare in Vrancea incit unii ca cel de mai sus au ajuns sa-l vada pe Postelnicu ca pe o schimbare. De citeste integral
, acum 739371 zile, 11 ore, 6 minute, 33 secunde
uite cine vorbea ...DB ... javra pesedista & comunista - sluga lui OPRISAN ! danutule esti penibil, saluta-l pe noul tau stapan Alin T ! inteligentule , semidoctule si membru al PSD alias DB !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.