Politică

Taranistii si-au desemnat candidatii

Ana-Maria Cantia
24 apr 2008 965 vizualizări
PNTCD si-a anuntat ieri candidatii pentru Primaria Focsani si Consiliul Local. Din lista crestin-democratilor fac parte Marius Oancea, 47 ani, presedintele filialei Vrancea a Asociatiei Nationale a Patronatului Operatorilor de Transport si Taximetrie (ANPOTTR).

Printre candidati se afla si Marius Oancea, care a plecat din PDL dupa ce partidul a fuzionat cu PD

Inginerul Marius Oancea a intrat in rindurile taranistilor la inceputul lunii, dupa ce a fost membru PLD pina la fuziunea cu PD. Acesta este urmat de Lilian Ilie, 40 ani, presedintele Organizatiei Municipale, Dorin Paraipan, 51 ani, fost consilier local, secretarul general al organizatiei judetene, Iulian Bebu, 37 ani, vicepresedintele Eugen Atanasiu, 35 ani, Neculai Pelin, 48 ani, fost cadru militar, profesorul Petru Ittu, 57ani, vicepresedinte al organizatiei, Paul Luncan, 41 ani, Vasilica Ovanescu, farmacist primar, profesorul Catalin Iorga, 38 ani, si altii. Taranistii le promit oamenilor, in schimbul votului, "reducerea tarifelor de inchiriere a meselor din pietele agroalimentare, incurajarea ofertei si stimularea acestora prin asigurarea conditiilor de liber acces, expunere si vinzare a produselor". Oferta electorala mai cuprinde, potrivit presedintelui Lilian Ilie, deschiderea catre investitiile straine, extinderea locurilor de stationare a taximetrelor particulare, imbunatatirea conditiilor de trafic in cartierele periferice si reorganizarea traficului rutier, precum si verificarea bazei de calcul a preturilor de cost apa rece, apa calda menajera si gigacaloriei furnizate de CUP SA si ENET SA si corectarea preturilor". Taranistii nu i-au uitat nici pe copii si tineri, carora le promit spatii de joaca si baze de agrement. (Ana Maria CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.