Politică

Democratul Vladescu nu vrea sa se impace cu liberalul Mazere

Cristi Irimia
22 apr 2008 676 vizualizări
Edilul de la Cimpuri crede ca totul se datoreaza campaniei electorale ce sta sa inceapa u "N-am intrat in PNL sa-mi fac campanie pe spinarea lui Vladescu!", replica Mazere

Primarul comunei Cimpuri, democratul Dumitru Vladescu, respinge acuzatiile pe care le-a formulat la adresa sa omul de afaceri Nicu Mazere, in dosarul stramutat de Inalta Curte de Casatie si Justitie a stramutat de la Tribunalul Vrancea la Tribunalul Teleorman. "Chiar daca Nicu Mazere a spus ca isi retrage actiunea daca imi cer scuze pentru ceea ce s-a intimplat in decembrie 2004, eu consider ca nu am pentru ce sa fac acest lucru. Nu ma simt vinovat de acele evenimente si Mazere nu are probe ca as avea vreo vina. Eu nu vreau sa raspund provocarilor, mai ales ca probabil isi face campanie electorala acum!", a precizat Vladescu. De cealalta parte, omul de afaceri Nicu Mazere a replicat spunind ca nu el a inventat evenimentele din decembrie 2004: "Exista dovezi la dosar clare despre modul in care s-a derulat atunci scandalul. Si acest proces este inceput in 2005. Si atunci imi faceam campanie electorala, cind am zis aceleasi lucruri ca si acum? N-am venit in PNL sa-mi fac campanie electorala pe seama lui Vladescu! Pina la urma, nu fac decit sa spun ca in preajma sarbatorilor de Paste, si nu numai, accept sa-mi retrag actiunea daca cei care m-au amenintat isi vor cere scuze. Astfel, se va termina si procesul, iar nimeni nu va mai putea spune ca totul are tenta electorala", a incheiat Mazere. Acesta l-a acuzat pe Vladescu ca, in toiul evenimentelor, l-a lovit cu pumnul si a intaritat oamenii impotriva sa. Despre acest moment, Vladescu sustine ca e posibil ca Mazere sa fi fost lovit, dar de altcineva. "Eu doar i-am spus ca vrea sa traga cu pistolul in oamenii mei!", a incheiat Vladescu. "Cum sa vreau sa trag cu pistolul in oameni? Nici cind m-a lovit Vladescu cu pumnul n-am tras! Acum incearca sa-si salveze imaginea si sa scape de acuzatii!", a mai adaugat si Nicu Mazere, fost PD-ist (n. r. - Vladescu a schimbat si el partidul, din PSD in PD). In procesul stramutat la Alexandria, Mazere ii acuza de amenintare pe Dumitru Vladescu, Ionel Plesu, Nicolae Ciuruc, Costel Dobritoiu si Florin Matei ca l-au amenintat in urma cu mai bine de trei ani. Procesul a avut mai multe etape, fiind in prezent la Tribunalul Teleorman. (Cristi IRIMIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.