Politică

Oamenii lui Talpes, aruncati in lupta pentru primarii

Doina Ganea
22 apr 2008 1608 vizualizări
Un nou candidat la fotoliul de primar al municipiului Focsani a fost lansat ieri de Uniunea Populara Social Crestina (UP-SC) Vrancea, in persoana lui Gheorghe Gurgu.

Lansarea candidatului s-a facut in prezenta prim vicepresedintelui partidului, Paul Sirbu. Candidatul UP-SC isi doreste «o politica activa, bazata pe discutia cu oamenii». Gheorghe Gurgu a declarat si a dovedit ca nu are calitati oratorice care sa-l ajute in cistigarea cursei electorale, dar a precizat ca adevarul este principiul dupa care s-a orientat in viata. "La nivelul organizatiei noastre vrem sa aducem o politica activa care sa se bazeze pe discutiile oamenilor. Asta deoarece romanii sint dezamagiti de atitea minciuni si de atitea foste ... politicieni si inainte si acuma, care tot acei conduc din structurile vechi care apare in continuu. Noi trebuie sa facem ceva pentru locuitori nostri ... umar la umar, sa nu mai mintim oamenii. Vrem si trebuie sa spunem numai adevarul, asta o stiu de mic copil ... care numai adevarul a dus la dreptate. Eu prea multe nu am sa spun, ci o sa facem si in campanie electorala mai multe. Doresc sa fim toti uniti si sa alergam cit mai mult de acum incolo, sa aiba oamenii incredere in noi", a declarat Gheorghe Gurgu, membru al partidului condus de Ioan Talpes. Informaticianul Costinel Cirpa vrea sa ajunga primar al Golestiului, pentru a introduce utilitatile in cele trei sate ale comunei. Candidatul sustine ca locuitorii din satul Cerdac i-au propus sa candideze si ca este constient ca astfel isi asuma o serie de responsabilitati. "Am hotarit sa candidez la comuna Golesti deoarece nici acolo nu aveau oamenii alternativa. De 16 ani acelasi primar! Mereu candidatul PSD-ului. Primarul actual a inteles ca oamenii au dreptul la bunastare doar prin reprezentanti, adica prin el si oamenii lui. Ceea ce nu este corect. Apa curenta in Golesti este numai in satul in care locuieste primarul si oamenii s-au saturat de promisiuni", a precizat Costinel Cirpa. UP-SC merge singur in primul tur al alegerilor locale, avind insa si sutinerea membrilor Uniunii Ecologice Crestine Vrancea. Paul Sirbu spera ca filiala vrinceana sa obtina un procentaj bun la aceste alegeri. "Putem asigura electoratul ca toti candidatii vor sustine o campanie curata, din poarta in poarta si din usa in usa", a afirmat primvicepresedintele UP- SC. In Vrancea, partidul are 23 de organizatii locale si spera ca pina astazi sa fie definitivate listele electorale in toate organizatiile, inclusiv candatul pentru presedintia Consiliului Judetean. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.