Politică

Un presedinte de bloc vrea sa fie consilier local

Iulia Crețu
22 apr 2008 792 vizualizări
Inginerul Petre Vintila din Focsani tinteste un scaun de consilier local in mandatul 2008 - 2012. Acesta spune ca a reusit sa stringa o mie de semnaturi de la simpatizanti si ieri si-a depus dosarul de candidat independent la Biroul Electoral Municipal.

Problemele de la apartament vor fi dezbatute in comisia "Traiul la bloc", sustine candidatul Petre Vintila

Petre Vintila sustine ca este obisnuit cu functiile de reprezentativitate si de conducere, acesta ocupindu-se de peste 25 de ani de rezolvarea problemelor cu care se confrunta focsanenii traitori la bloc. Petre Vintila, din functia de presedinte al Asociatiei de Proprietari nr. 602 din cartierul Bahne, incearca sa intre si in Micul Parlament local. De altfel, aceasta nu este prima incercare a inginerului presedinte de a accede intr-o functie in fruntea municipiului, in trecut visindu-se si primar, dar si deputat. Petre Vintila isi motiveaza dorinta de a ajunge in CL prin faptul ca in Focsani sint destul de multe lucruri de pus la punct. In cazul in care focsanenii ii vor acorda increderea si votul, inginerul isi propune sa infiinteze o comisie speciala, intitulata "Traiul la bloc", care sa se ocupe de datoriile ENET SA, care sa supervizeze viitorul plan energetic, dar si problemele legate de izolarea termica a blocurilor. "Mi-am depus dosarul cu semnaturi pentru Consiliul Local Focsani si am fost inregistrat ca fiind primul candidat independent din Focsani. Semnaturile nu le-am strins nici usor, nici greu. In campanie va fi greu pentru ca nu dispun de sustinere politica. In Focsani trebuie facut mult mai mult. Eu am o asociatie de proprietari in grija, stiu care sint problemele", ne-a declarat increzator Petre Vintila. Cit despre campania electorala, presedintele de Asociatie de proprietari contureaza intilniri pe bancutele din fata blocurilor, fata in fata cu cetatenii. "Voi merge din administratie in administratie. Voi sta de vorba cu oamenii in fata blocului, pe bancuta", ne-a mai spus presedintele de bloc, care se vrea consilier local. Petre Vintila este primul independent care ataca Primaria Focsani. Printre independentii care mai vor in CL se numara si inginerul Ulise Grosu. Acesta si-a depus ieri dosarul de candidatura, fiind al doilea candidat independent inregistrat la Biroul Electoral Municipal. Astazi este ultima zi in care partidele politice si independentii isi pot depune candidaturile pentru functiile de presedinte de Consiliu Judetean, primari sau consilieri locali ori judeteni. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 15 ore, 30 minute, 33 secunde
Mai bine ar urma tratamentul unui psiholog sau chiar al unui psihiatru!
, acum 739398 zile, 15 ore, 30 minute, 33 secunde
Vintila nu este decat un dictator in asociatie, fara niciun respect fata de legi; un bolnav dupa o cat de mica functie si oleaca de putere.Nu cunoaste notiunile elementare de comportare civilizata si citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.