Politică

Consilierii prefera iarba, berii

Iulia Crețu
21 apr 2008 699 vizualizări
Penultima sedinta de Consiliu Local Focsani a scos la iveala o noua pasiune a alesilor municipali: iarba. Cea verde, nu va ginditi la vremuri Flower Power.

Nu pentru a o fuma ci pentru a o "marca" maidanezii

Dupa ce un intreg mandat au dat voturi favorabile pentru extinderi de locuinte, sedii firme si birouri pe spatiul verde, dupa ce primaria a facut retrocedari si a dat avize de constructii pentru cladiri hidoase pe putinele spatii verzi, cei 23 de reprezentanti ai orasenilor s-au gindit ca macar acum, inainte de a cere inca un vot cetatenilor sa arate ca le pasa si de mediul inconjurator. Drept pentru care, la proiectul de hotarire privind avizarea functionarii teraselor sezoniere in municipiu, consilierii au decis sa nu mai dea aviz pentru mesele care ocupa spatiul verde. Intre locatiile care vor disparea din Focsani, in cazul in care proiectul nu se va relua, se numara si terasa fratilor Mocanu, de vis-a-vis de Comisariat. Surprins de "ecologistii" din CL, primarul Decebal Bacinschi a incercat sa schimbe bataia vintului spunind despre proprietarii terasei respective ca au infrumusetat zona si ca au plantat niste arbori de tuia. Motivele exacte pentru aceasta interventie de ultim moment le stie foarte bine numai edilul, din moment ce in urma cu un an a pus "o vorba buna" pentru proiectul terasei fratilor Mocanu. Votul nefavorabil al consilierilor va da o palma afacerilor estivale, mai ales ca in aceasta vara se desfasoara si Campionatul European la Fotbal. Si cum la precedentul Campionat Mondial terasa respectiva a fost arhiplina de microbistii care atirnau la bere pentru a-si vedea echipa favorita, decizia ecologista a alesilor nu va fi bine primita nici de patroni, nici de clienti. (I. CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.