Politică

Oprisan si Bacinschi, cot la cot

Cristi Irimia
17 apr 2008 1078 vizualizări
Ieri la Bucuresti au fost lansati candidatii PSD pentru alegerile locale de la 1 iunie. Filiala locala a PSD a fost reprezentata de Marian Oprisan, presedintele CJ, Decebal Bacinschi, primarul Focsaniului, Constantin Armencea, primarul Adjudului, dar si de catre alti membri PSD din judet.

Evenimentul s-a desfasurat la pavilionul Romexpo din Capitala, in fata citorva mii de social-democrati din toate judetele tarii. Mircea Geoana, presedintele PSD, a declarat ca vrea ca "bogatia sa fie redistribuita echitabil in aceasta tara" si nu a ezitat sa prelungeasca duelul de la distanta cu PNL pe tema maririi pensiilor. La Bucuresti au plecat ieri candidati la functiile de primari si consilieri din tot judetul. Marian Oprisan a declarat ca el va fi cel care va cistiga presedintia Consiliului Judetean si ca Bacinschi va fi viitorul primar. (C. I.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 4

Adaugă comentariu
, acum 739389 zile, 22 ore, 28 minute, 43 secunde
Nini(PNL) for ever with Marian(PSD).Vede toata lumea.Inclusiv tonomatele.Base o sa dea ceata la toti pitifelnicii golani.
, acum 739389 zile, 22 ore, 28 minute, 43 secunde
Sandule,esti un dobitoc.Base asta al tau,acest matelot vulgar si stupid este cel mai mare dezastru care s-a abatut asupra Romaniei de la cutremurul din 1977 incoace.In 2009 il vom citeste integral
, acum 739389 zile, 22 ore, 28 minute, 43 secunde
Domnul Oprisan are sanse de necontestat dar va trebui sa iasa din birou, deci nu mai e chiar ca acum citeva luni. Sansa lui depinde in mare masura de cit de destepti sau de cit de prosti vor fi Nini citeste integral
, acum 739389 zile, 22 ore, 28 minute, 43 secunde
Si daca iese Oprisan din birou ce sa faca?Sa explice cetatenilor cum a ajuns Vrancea printre ultimele judete din tara?Sau poate sa faca putin sport, ca pentru altceva nu vad de ce s-ar deranja.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.