Politică

PNL si-a lansat candidatii din zona Adjud, PSD pe Valea Putnei

Ana-Maria Cantia
14 apr 2008 1279 vizualizări
Liberalii si-au anuntat candidatii din Adjud, Pufesti si Ruginesti u si Marian Oprisan a lansat candidati pe Valea Putnei

PNL si-a anuntat, ieri, candidatii pentru Adjud, Pufesti si Ruginesti, in cadrul unor adunari electorale la care au participat citiva dintre membrii conducerii, in frunte cu deputatul Nini Sapunaru. Penelistii au ajuns la concluzia ca liberalul cel mai potrivit pentru ocuparea fotoliului de primar al orasului de pe Trotus este Gheorghe Ivan. Acesta este consilier local si presedintele organizatiei PNL din Adjud. Seful campaniei liberalilor adjudeni va fi proaspatul liberal Sorin Trif, venit recent de la PD-L. "Cu consilierii pe care ii am si cu multa munca cred ca vom reusi", ne-a declarat Ivan. Alaturi de candidatul PNL a fost prezentata si echipa formata din 27 de candidati la fotoliul de consilier local. Lansarea a avut loc la Casa de Cultura, cu participarea a peste 250 de membri si simpatizanti, printre care si seful Inspectoratului Scolar, Iordache Bostan si sotia acestuia, care aplauda cu aplomb. La primaria Ruginesti, liberalii au plecat la atac cu Eugen Vieru, fratele fostului primar PNTCD Octavian Vieru, in prezent director la Agentia de Plati si Interventii in Agricultura. Lansarea a avut loc in prezenta a circa 400 de localnici, la caminul cultural. Liberalii din Pufesti l-au propus pentru fotolilul de edil sef pe Radu Neculai. Acesta a fost ales consilier local in 2004, pe listele PUR, dar a schimbat doctrina "umanista" cu cea liberala. "Vreau sa imi ajut concetatenii prin atragerea de fonduri europene, sa racordez comuna la conducta de gaz metan, pentru ca o avem aici, dar si la reteua de apa", le promite Neculai pufestenilor. Citeva sute de pufesteni au tinut sa fie prezenti la numirea candidatului si a echipei sale. Lansarea a avut loc la numai o zi de la anuntarea candidatului social democrat, Marcel Nitu. Primarul PSD a fost lansat in cursa electorala de Marian Oprisan, seful PSD Vrancea, care si-a luat obiceiul ca in fiecare week-end sa mearga in citeva comune si sa anunte candidatii social-democratilor. Baronul a fost ieri si la Vidra, unde este primar un pesedist cu state vechi, Nica Micu. Anuntarea acestuia drept candidat pentru un nou mandat s-a facut in fata primariei, dupa care Marian Oprisan si insotitorii sai au plecat spre Tulnici unde s-au intilnit cu candidatii la primarii. (Ana-Maria CANTIA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.