Politică

Primarul de la Mera a trecut la PNL

Ana-Maria Cantia
7 apr 2008 1127 vizualizări
Primarul interimar din comuna Mera, Ion Sticlaru, a trecut aseara de la PD-L la PNL si va fi desemnat candidatul acestei formatiuni la primarie pentru alegerile din 1 iunie, potrivit unui anunt facut de liberali.

Edilul a confirmat saltul declarindu-se nemultumit de lipsa de comunicare din interiorul partidului sau. Evident, Ion Sticlaru doreste si ceva bani de la liberali pentru infrastructura comunei, data fiind generozitatea electorala din aceasta perioada. Ion Sticlaru se afla aseara la sediul PNL pentru a semna actele de candidatura. Presedintele PD-L Vrancea a aflat de la reporterul nostru de gestul lui Ion Sticlaru. "Nu am cunostinta de asa ceva, nu pot comenta situatia", ne-a declarat senatorul Jan Vraciu. Ion Sticlaru a fost viceprimar al comunei Mera, dar dupa arestarea si suspendarea din functie a primarului PSD, Gheorghe Sararu, acesta a avansat. Actualul edil, racolat ieri din PNL a fost la baza social democrat inainte de a migra la PD-L. De precizat ca la Mera PD-L a obtinut un scor destul de bun la alegerile europarlamentare din noiembrie 2007. Aici, partidul presedintelui Traian Basescu a fost creditat cu 42 % din optiunile electoratului care s-a prezentat la urne. (A. M. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 13 ore, 55 minute, 1 secunda
Sticlarul este ca sticla.A plecat de acolo va pleca si de aici.Ce fel de oameni !
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.