Politică

Florin Manea s-a retras din conducerea PD-L Odobesti

Andrei Milcoveanu
7 apr 2008 2053 vizualizări
«Daca dragoste nu e, nimic nu e» si cred ca am spus totul", ne-a declarat Florin Sandu Manea

Florin Sandu Manea, vicepresedintele organizatiei Odobesti a PD-L, si-a dat demisia din partid si implicit din functia de vicepresedinte al organizatiei odobestene, lasind PD-L Odobesti fara vicepresedinti, dupa demisia viceprimarului Florin Vetrescu acum doua saptamini. "Am plecat din PD-L din motive personale si nu din motivul invocat de Florin Vetrescu in momentul cind acesta a plecat din partid. Am luat decizia inaintea desemnarii candidatului la functia de primar din partea PD-L. Ca sa rezum situatia mea as cita un verset din Biblie «daca dragoste nu e, nimic nu e» si cred ca am spus totul", ne-a declarat Florin Manea, fost primar al Odobestilor intre 1992-2000 si viceprimar intre 1990-1992, 2000-2004. Demisia lui Florin Manea ne-a fost confirmata de Adrian Juravle, presedintele PD-L Odobesti. "Florin Manea m-a anuntat ca si-a dat demisia din PD-L pe motiv ca nu a fost nominalizat pentru a candida pentru postul de primar din partea PD-L Odobesti", ne-a spus pe de alta parte Adrian Juravle. De asemenea, se zvoneste ca si Cornel Batog, membru in biroul politic si secretar executiv al organizatiei PD-L Odobesti, ar fi pe punctul de a renunta la functiile de conducere din partid. "Nu mi-am dat demisia asa cum se zvoneste. Nu voi candida insa pe lista pentru consilieri din partea PD-L. Ramine sa iau o decizie daca mai ramin sau nu in biroul executiv al PD-L Odobesti. A fost doar o discutie si nu am luat nici o decizie", ne-a spus Cornel Batog, fost candidat din partea PD la Primaria Odobesti in 2004. In mai 2005, cind Florin Manea a trecut de la PSD la PD, senatorul Jan Vraciu se declara mai mult decit multumit de acest lucru. "Cu venirea lui Florin Sandu Manea in partid ne asiguram prezenta in Consiliul Local Odobesti, unde PD nu avea nici un consilier", declara in acel moment senatorul. Apele s-au tulburat in partid dupa ce conducerea organizatiei judetene a decis sa-l desemneze pe Adrian Juravle candidat la Primarie. Tinarul este finul subprefectului Ion Oprea. (Andrei MILCOVEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 23 ore, 48 minute, 2 secunde
usor usor vad ca lucrurile incep sa se clarifice si din PDminusL o sa fiu un PminusDminusLminusLminusMEMBRI...si va ramene un marinar honar celibatar cu sticla de rom in mana dreapta si cu mana stanga citeste integral
, acum 739398 zile, 23 ore, 48 minute, 2 secunde
ITI APRECIEZ IDEILE SI SUNT IN TIMP CHIAR REALE!! ASA ESTE CAND ESTE PAZVANTE CHIORU IN" ACTIUNE" TOTUL RAMANE "PRIVATIUNE".
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.