Politică

PD-L nu a avut unde sa depuna contestatie

Mihai Boicu
4 apr 2008 774 vizualizări
Jan Vraciu a sustinut in cadrul conferintei de presa de ieri ca PD-L nu a putut depune mai repede contestatia privind modul de stabilire al presedintilor sectiilor de votare din cauza faptului ca nu a avut unde sa o depuna.

Senatorul a spus ca reprezentatul partidului a mers si la sediul Consiliului Judetean si la sediul Directiei Generale a Finantelor Publice, dupa care i-a telefonat judecatoarei Mandica Badiu, presedintele Biroului Electoral Judetean, care a stabilit o intilnire la Finante. "Contestatia noastra a fost inregistrata la numarul 1, intr-un registru de corespondenta care abia atunci se linia", a declarat presedintele PD-L. Democrat-liberalii nu au fost de acord cu faptul ca nu s-a efectuat tragerea la sorti a presedintilor birourilor electorale de circumscriptii, desi primarii au facut numai cite doua propuneri. "Avem inca proaspete evenimentele din 2004. Speram ca de data aceasta sa nu mai fie nici o disfunctionalitate", a spus Jan Vraciu. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 2 ore, 18 minute, 45 secunde
Si unii care ziceau ca Vraciu e mamaliga si asteapta sa-i curga voturile in gura. Uite ca mamaliga de Vraciu a explodat,a depus o contestatie. Si dupa aia a trecut bineinteles iar la odihna ca de, citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.