Politică

Golesteanu candideaza din partea pensionarilor

Mihai Boicu
3 apr 2008 674 vizualizări
Maria Golesteanu, fosta primarita din Urechesti, a trecut de la PD-L la Uniunea Pensionarilor si a Solidaritatii Sociale, formatiune din partea careia va candida pentru functia de primar la alegerile din 1 iunie.

Potrivit unui comunicat de presa al Uniunii Pensionarilor, consilierul local ar fi cotat in comuna cu peste 58% din optiuni. Maria Golesteanu a fost numita presedinte al organizatiei din Urechesti si vicepresedinte al organizatiei judetene. "A parasit PD-L, constatind ca nu este respectata si ajutata fata de prestatia avuta, cu toate ca a pus bazele construirii unui monument al eroilor din cele doua razboaie mondiale. In a treia zi de Pasti, adica pe 29 aprilie 2008, urmeaza a fi inaugurat acest monument, situat in curtea bisericii Sf. Ioan Botezatorul, din localitate", se arata in comunicatul de presa, semnat de presedintele Constantin Staicu. Golesteanu, care e si preoteasa in comuna, a trecut pina acum pe la mai multe partide. (M. B.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.