Politică

Paul Pacuraru a venit intr-un control pe care nu l-a mai facut

Mihai Boicu
2 apr 2008 798 vizualizări
Ministrul Muncii, liberalul Paul Pacuraru, a venit ieri sa controleze citeva institutii din Vrancea, aflate in subordinea ministerului pe care il conduce, insa a ramas doar cu intentia deoarece era asteptat la Buzau si a plecat in graba

Pacuraru a explicat, in cadrul unei scurte conferinte de presa, care sint conditiile in care se va putea realiza o devansare a cresterii pensiilor, subiect intens mediatizat in ultimele zile. "Faptul ca in doua luni exista excedent la buget si daca aceasta tendinta continua, atunci vom avea posibilitatea de a creste in avans pensiile", a declarat ministrul Muncii. Acesta a spus ca nu a fost luat prin surprindere de declaratiile facute de ministrul Finantelor, Varujan Vosganian, care a anuntat cresterea pensiilor in decembrie, si a afirmat despre colegul sau de partid ca este "o persoana mai spontana, care a spus-o direct in conferinta de presa". Paul Pacuraru a afirmat ca devansarea cresterii pensiilor nu este o masura electorala, deoarece acest lucru s-a intimplat si in anul 2006. "Noi am venit de la un buget de aproape 4 miliarde de euro in 2004, la 10 miliarde de euro in 2008 ceea ce ne-a permis dublarea pensiilor", a spus ministrul Muncii. In alta ordine de idei, acesta a facut referire si la situatia mamelor care primesc indemnizatia si/sau alocatie pentru cresterea copiilor. "In Romania avem 380.000 de mame care primesc alocatie si indemnizatie. Dintre acestea, numai 183.000 primesc si indemnizatie si alocatie. Acest lucru inseamna ca 200.000 de mame nu primec indemnizatie ci doar alocatie, pentru ca nu au lucrat", a declarat Paul Pacuraru.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.