Politică

Ministrul David, strategii nocturne cu liberalii de la Vrancea

Iulia Crețu
28 mar 2008 984 vizualizări
Cristian David, ministrul Internelor si Reformei Administrative, se afla de aseara intr-o vizita de lucru la Focsani. Ministrul a participat ieri la Bacau la inaugurarea CET-ului si, "pentru ca drumul meu trece pe la Focsani", la rugamintea deputatului Nini Sapunaru, s-a oprit pentru citeva strategii de campanie.

Ministrul Internelor a negat ca scopul vizitei este demiterea lui Serbanoiu

Ziarul de Vrancea a reusit sa smulga citeva declaratii ministrului, aseara tirziu, dupa ce reporterii au aflat ca la un restaurant din municipiu stafful liberal punea de zor la cale campania pentru locale dar si strategia de atragere a unor noi candidati viabili pentru primarii. Printre cei care au participat la discutiile nocturne cu ministrul s-au numarat deputatul Nini Sapunaru, dar si Manole Merchea, Kanty Popescu, Vasile Dobre, Gheorghe Stan sau Fevronia Stoica. Cit priveste zvonistica creata in jurul unei posibile si chiar dorite "impuscari" din partea liberalilor a inspectorului Viorel Serbanoiu de la sefia Politiei si inlocuirea sa cu Sandel Doaga, ministrul David a tinut sa mentioneze ca nu acesta este scopul vizitei sale. "M-am oprit la Focsani sa discutam despre evolutia politica, mai ales ca se apropie si campania. Am venit in tranzit si am o vizita care pentru noi e mult mai importanta, cistigarea presedintiei CJ si a Primariei Focsani", ne-a spus ministrul. Cit despre activitatea primului politist al Vrancei, ministrul a declarat ca aprecierea muncii lui Viorel Serbanoiu intra in atributia inspectorului general si nu a sa, in ciuda zvonurilor ca sforile se trag chiar in cabinetul sau. Ministrul urmeaza sa anunte azi lista cu sustinatori ai candidatului PNL la Primaria Focsani, Romeo Paul Postelnicu. Vizita la Vrancea i-a dezvaluit ministrului, dupa cum declara, un PNL mult mai structurat decit in urma cu patru ani. Din declaratiile sale, liberalii au ca tel cistigarea primariilor rurale, defilind increzator ca banii si investitiile facute de guvernul Tariceanu la sate vor aduce procente PNL in iunie. De altfel, in spirit de gluma, Cristian David i-a spus lui Sapunaru ca ambitiile deputatului de Vrancea pentru cistigarea a 25-30% la alegeri il motiveaza si pe el pentru "mentinerea stachetei sus" la Vaslui. (Iulia Cretu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 7 ore, 14 minute, 13 secunde
hahalerelor,dispareti mai repede cu 2,5 cu tot !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.