Politică

Oprisan a semnat ca da bani pentru Catedrala

Mihai Boicu
15 mar 2008 863 vizualizări
Marian Oprisan a semnat ieri acordul cu Episcopia Buzaului si Vrancei pentru cofinantarea lucrarilor la Catedrala Nasterea Macii Domnului si a Cuvioasei Sfinta Parascheva", din centrul Focsaniului.

Documentul a fost incheiat ca urmare a finantarii lucrarilor de catre Consiliul Judetean cu suma de 1 milion lei. Aceeasi suma a fost acordata la sfirsitul anului trecut si de catre Guvernul Calin Popescu Tariceanu. Marian Oprisan a spus ieri ca CJ va continua sa aloce fonduri pentru finalizarea Catedralei. «Constructia Catedralei ortodoxe a inceput la initiativa noastra, pina in anul 2004 s-a turnat complet fundatia, dupa care nu au mai fost bani pentru continuarea lucrarilor. Sigur ca actuala putere a inceput o serie de anchete care nu au dus nicaieri. In anul 2007 am solicitat imperativ Guvernului o suma de 10 milioane lei, care nu a dat insa decit 1 milion de lei», a declarat Marian Oprisan, in cadrul unei conferinte de presa. Lucrarile la Catedrala sint continuate in prezent de firma General Constract, pe care baronul a tinut sa o «intepe» deoarece fratele directorului Mircea Momanu este deputatul PD-L Corneliu Momanu. Cu toate acestea, Oprisan a afirmat ca «Mircea Momanu este un constructor destoinic». Dupa cum se stie, anterior, la catedrala a lucrat «minunatul om de afaceri» Corneliu Prunache care a primit cadou lucrarea pe bani publici de la «amicul» sau din fruntea PSD Vrancea. (M. B.)








În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 2 ore, 34 minute, 25 secunde
zau imi-vine sa rid.Mai mariane mai ai frate bani de catedreala dupa aventura cu miss-a noastra ana maria jipa.ok, ce faci cu catedrala este excelent, dar cu ana maria nu este corect. s-a drogat, sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.