Politică

Votul uninominal, numitorul comun al partidelor

Doina Ganea
14 mar 2008 591 vizualizări
Peremistii cred ca votul uninominal in forma promulgata de presedintele Traian Basescu este rodul unor intelegeri intre PSD, PNL si PDL.

"La noi aceste partide fac front comun avind aceleasi interese, toate fiind insa afiliate PSD. In 1996, la intilnirea de taina de la Popasul Dumbravita, «tatucul» tuturor, Nicolae Giurgea, l-a debarcat pe Nicolae Latcan de la sefia PD, le-a dat sediu de partid pe locul actualului restaurant «Cupidon» si le-a facut loc la conducerea PD celor din echipa Jan Vraciu si Lica Panciu. Vad ca si PSD incepe sa se refaca la centru prin revenirea lui Miron Mitrea. Mai ramine sa revina din Liban si Ristea Priboi si echipa s-a refacut complet. Ramine insa de vazut daca Priboi se va duce la PSD sau la PNL, alaturi de cuscrul sau Costica Buza", a comentat Adrian Popescu, liderul peremistilor vrinceni. In opinia liderului PRM, membrii celor trei partide mentionate fac parte din aceeasi echipa, numai ca din cind in cind "isi schimba tricourile". "Cele trei partide formeaza de fapt o gasca de interese. Ea a pus stapinire pe acest judet si face orice pentru bani. Isi schimba jucatorii intre ei, masluiesc jocul... Eu cred ca a venit timpul sa stea si ei pe tusa si sa lase pe altii in joc. Altii, care n-au fost la putere si nu sint corupti, cum sint cei din PRM, care sint singurii care mai vor binele acestui judet", a afirmat seful PRM, Adrian Popescu. (D. G.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 20 ore, 26 minute, 58 secunde
Pai daca PSD,PNL si PDL sunt cele mai puternice partide din Romania cine ar fi trebuit sa hotarasca forma uninominalului? PRM-ul ? Mai ramine sa ne dezvaluiasca si in ce consta binele pe care dinsul citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.