Politică

PD-L defileaza la Primarie cu seful de la RAR

Mihai Boicu
14 mar 2008 1725 vizualizări
Desi are doar 33 de ani, Alin Trasculescu a fost preferat unor candidati mai «experimentati» u in ciuda virstei, democrat - liberalul a supravietuit in functia de director al Registrului Auto Roman din 2004, cind PSD era la guvernare

Alin Trasculescu, directorul Registrului Auto Roman, va fi candidatul PD-L Vrancea la functia de primar al Focsaniului. Decizia a fost luata in urma unei sedinte a Biroului Permanent al organizatiei care a avut loc miercuri seara. 24 de membri ai Biroului au votat pentru candidatul Trasculescu, iar unul impotriva. Senatorul Jan Vraciu a spus la conferinta de presa de ieri ca reforma politica nu se poate face decit dind credit unor "persoane tinere, pregatite si competente". "Vrem inoirea clasei politice, insa de cite ori au ocazia partidele arunca pe piata candidati vesnici, eterni. Sint adeptii sloganului "La vremuri noi, tot noi", lucru care denota atit lipsa de solutii, cit si ineficacitate a actiunilor politice. Cum ar fi ca la anul, in turul doi, sa candideze la alegerile prezidentiale tot Ion Iliescu si Emil Constinescu? Noi lansam o provocare focsanenilor: un tinar care are experienta de conducere, un tinar care a confirmat la conducerea Registrului Auto Roman, un tinar care a rezistat presiunilor politice si care a ales inscrierea in PD-L", a declarat Jan Vraciu. Acesta a sustinut ca tinarul director de la RAR ar fi fost supus presiunilor PNL pentru a se inscrie in rindurile liberalilor. "Lumea se dezvolta intr-o viteza ametitoare, iar noi trebuie sa avem pe cineva care sa poata face fata acestui ritm de dezvoltare. Pot sa imprim o viteza de dezvoltare in ritmul societatii in care traim. Candidez cu convingerea ca voi cistiga primaria, altfel nu as fi acceptat sa candidez. Voi avea o campanie pozitiva, in care pot sa demonstrez ca sint si tineri care pot avea idei, proiecte ambitioase, programe viabile pentru Focsani. Nu trebuie sa ai o anumita virsta pentru ca sa ai idei si sa te implici, sa faci ceva pentru oamenii orasului in care te-ai nascut si ai trait", a spus Alin Trasculescu.


Al doilea director mostenit de la PD_L


Desi are doar 33 de ani, candidatul PD-L este unul dintre directorii cu vechime din judet, fiind al doilea director care a supravietuit fara pauza din timpul in care PSD era la guvernare. Alin Trasculescu a fost pus in functie in anul 2004 si a reusit sa "supravietuiasca" pina astazi. Pina acum, seful RAR nu a mai fost membru al nici unui partid, dupa cum sustine. De mentionat ca in anul 2005 acesta a primit o locuinta de la ANL in Focsani. Alin Trasculescu a absolvit cursurile Universitatii Tehnice Transilvania, sectia Autovehicule rutiere. Inainte de a veni la RAR, acesta a lucrat la firma Scorpion, dealer regional pentru Volswagen si Audi. Pregatirea acestuia in domeniul autoturismelor urmeaza linia familiei, avind in vedere ca tatal sau a fost director la ITA. Numirea directorului RAR este surprinzatoare si arata ca partidele locale fac sondaje doar de dragul de a le face. Potrivit informatiilor noastre, pe primele locuri in preferintele focsanenilor au fost Dan Popoiu si consilierul local Mirela Bizna, insa acestia nu au reusit sa se impuna si in interior. Prim "" vicepresedintele PD-L, Corneliu Momanu, a afirmat insa ca Trasculescu are cel mai mare potential de crestere dintre posibilii candidati. Tot la conferinta de presa de ieri, PD-L si-a prezentat candidatul la functia de primar al comunei Gugesti, in persoana lui Neculai Arsene. Acesta este un candidat cu multa "experienta", atit in ceea ce priveste virsta, dar si faptul ca a fost viceprimar al comunei in perioada 2000-2004, cind a reprezentat PSD. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 16 ore, 59 minute, 42 secunde
Insfarsit se promoveaza tinerii. Bravo PLDistilor . S-a pornit cu dreptul.Din auzite se spune ca este un baiat bun.Sus tinerii nadejdea e in voi.
, acum 739392 zile, 16 ore, 59 minute, 42 secunde
ok, te intelegem ca esti un "portocaliu", dar revino-ti, da-ti cu capa rece pe fata, arunca-i o caldare si lu' nesimtitu ala care are ANL de la PSD (nu i-ar fi rusine !!!) ! cica, sanchi " din citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.