Politică

Jan Vraciu, contracandidatul Elenei Basescu

Mihai Boicu
13 mar 2008 627 vizualizări
Deputatul PSD George Baesu spune ca va sustine initiativa senatorului PD-L Jan Vraciu de infiintare a mai multor sectii de votare in strainatate, dar cu o singura conditie, a rezolvarii conflictelor sale cu limba romana .

Baesu il ataca pe Vraciu cu gramatica limbii romane

Dupa ce democrat-liberalul l-a ironizat pe Baesu, spunind ca singurul reprezentant dintre vrincenii plecati in strainatate pe care il poate propune PSD pentru un loc in Parlament este fostul deputat PSD si ofiser SIE Ristea Priboi, pesedistul a pus mina pe pix si s-a apucat sa analizeze expunerea de motive pe care Vraciu a facut-o la proiectul de lege privind infiintarea unei sectii de votare pentru fiecare comunitate de 3000 de "stranieri". Fostul jurnalist ajuns deputat a gasit astfel mai multe virgule, litere si exprimari in raspar cu limba romana. "Cind afirma despre altii ca nu prea au minte, senatorul agramat Jan Vraciu crede ca micile mizerii pe care le pune la cale devin in mod automat «succesuri» ale cenusiei sale cariere politice. Daca ar intelege ceva din numeroasele reclame care invita la autoprotectie, senatorul agramat Jan Vraciu, dealtfel un obscur covrigar, ar fi mai atent in ce se baga .... Ar fi atent la ce spune in rarele momente cind deschide gura si, mai ales, la ce scrie si semneaza", spune George Baesu intr-un comunicat de presa in care a scris numele lui Jan Vraciu cu litere mici. Pesedistul sustine ca a gasit in expunerea de motive virgule intre subiect si predicat, "infioratoare siluiri ale limbii romane" sau litera "a" la inceputul cuvintelor. "Cu un asa exemplar, tindem sa dam crezare noii stele a dreptei politice romanesti, Elena Basescu", a adaugat Baesu. (Mihai BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.