Politică

Liberalii l-au luat in partid pe seful PDL Adjud

Iulia Crețu
10 mar 2008 995 vizualizări
Pe lista se afla fostul edil Nicolae Latcan si Romeo Paul Postelnicu u ultima achizitie a liberalilor este seful Spitalului Adjud, ex-presedintele organizatiei locale a PD-L

Liberalii inca nu s-au hotarit pe cine arunca in lupta pentru Primaria Focsani. Desi social-democratii au confirmat, dupa lungi speculatii si neconfirmari din partea lui Decebal Bacinschi, ca actualul primar va fi optiunea lor si pentru alegerile din vara, liberalii si democratii inca mai pastreaza suspansul. In urma sondajului efectuat de liberali se pare ca cei mai bine clasati oameni ai lor in preferintele focsanenilor sint edilul din mandatul 2000-2004, Nicolae Latcan si Romeo Paul Postelnicu, recent ajuns in tabara lui Nini Sapunaru, de la democrati. Potrivit declaratiilor sefului PNL Vrancea, se va decide intre cei doi de mai sus foarte curind. Sapunaru a mentionat ca, indiferent pe cine vor desemna intre Latcan si Postelnicu, cei doi se vor sprijini unul pe altul. "Avem doi candidati intre care trebuie sa alegem. Este vorba despre Nicolae Latcan si Romeo Paul Postelnicu. Intr-o saptamina-doua il vom alege pe el care ne va reprezenta. Indiferent pe cine vom pune candidat, va avea nevoie de sprijinul celuilalt. Cine intra in turul doi cu Bacinschi va cistiga Primaria Focsani", a profetit Nini Sapunaru. Cit despre democrati, acestia sint si mai secretosi in privinta candidatului la Primaria municipiului decit liberalii. Fara sa dea nume, democrat-liberalii vorbesc despre un candidat tinar, chiar foarte tinar.


Un halat alb la Primaria Adjud?


Liberalii vor sa dea lovitura nu numai la Focsani, unde au de ales intre un ex-primar cu experienta si un expert in administratie publica, dar si la Adjud. Ieri, in cadrul unei intilniri cu presa, deputatul Nini Sapunaru a anuntat cea mai recenta achizitie a partidului sau, cea a directorului Spitalului Adjud, medicul Alexandru Zara, fostul presedinte al organizatiei PD-L din municipiu. Deocamdata, liberalii nu l-au desemnat pe cel care are ca menire la alegerile din vara sa-l dea jos din Primaria Adjud pe un alt "nemuritor" PSD, Constantin Armencea. Dat fiind notorietatea doctorului Zara, liberalii vor miza, cel mai probabil, pe acesta pentru un scor bun la votul din mai. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.