Politică

PSD vrea un stranier vrincean in Parlament

Mihai Boicu
8 mar 2008 695 vizualizări
Pesedistii vor ca unul dintre vrincenii care muncesc in strainatate sa intre in Parlament u deputatul George Baesu si senatorul Angel Tilvar au acuzat PD-L ca nu este un partid de opozitie

Pesedistii vrinceni cred ca unul dintre parlamentarii care vor fi alesi in acest an dintre romanii plecati in strainatate ar trebui sa fie din Vrancea. Potrivit Legii votului uninominal adoptata la inceputul acestei saptamini, pentru prima data se vor alege patru deputati si doi senatori dintre "stranieri". "Noi credem ca cel putin unul dintre acesti parlamentari ar trebui sa fie din Vrancea. Sint foarte multi vrinceni care sint plecati in strainatate, foarte multi in Italia si noi credem ca ar trebui sa fie reprezentanti in Parlament", a declarat deputatul George Baesu. Acesta a tinut sa laude votul uninominal pentru presedintia Consiliului Judetean si a atacat indirect fostii parteneri din defuncta Alianta D. A. "Avem garantia ca de acum inainte nimeni nu va mai putea constitui aliante impotriva cetatenilor, pe baza unor interese comune, dar care nu au nimic de-a face cu interesul cetatenilor", a spus parlamentarul PSD. Baesu crede ca noua lege va da ocazia candidatilor pentru presedintia CJ sa faca tandem cu candidatii pentru orase si sa fie evaluati ca atare de alegatori. In alta ordine de idei, atit Baesu, cit si senatorul Angel Tilvar au acuzat PD-L ca se face responsabil de situatia actuala in care se afla tara si ca in realitate nu ar fi un partid de opozitie, asa cum sustine. "Degeaba incearca acum Traian Basescu sa dea vina numai pe PNL si sa spuna ca si PSD e vinovat pentru ca nu a trimis PNL unde ii este locul. Principalii vinovati sint Traian Basescu, PNL si PD-L", a afirmat Baesu. La rindul sau, Angel Tilvar a sustinut ca PD-L nu este un partid de opozitie deoarece are foarte multi reprezentati care "conduc tara". "Ii rugam sa fie mult mai rezervati atunci cind se declara partid de opozitie", a spus senatorul Tilvar. (M. BOICU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.