Politică

Inflatie de candidati al PNG

Doina Ganea
5 mar 2008 1885 vizualizări
Partidul Noua Generatie - Crestin Democrat si-a lansat ieri un al treilea candidat la Primaria Focsani, dupa avocatul Gabriel Copaci si inginerul Marian Sava.

PNG Vrancea a mai lansat ieri inca un candidat la Primaria Focsani

Este vorba despre finantistul Corneliu Bogdan. Fost inspector al Camerei de Conturi Vrancea, fiind si primul lichidator judiciar din judet, Corneliu Bogdan este cel care a lichidat IAS-ul Focsani. Corneliu Bogdan, in prezent si sef control achizitii publice in carul SC ENET SA Focsani, a declarat ca nu doreste nici o functie in partid si nu a venit in PNG sa candideze pentru postul de primar, dar isi doreste sa aduca un sprijin in plus perfectionarii doctrinei crestin-democrate a partidului. "Daca partidul o va cere si colegii mei vor fi de acord, voi analiza propunerea si voi veni in fata alegatorilor cu idealurile mele de a darui si de a construi. Acesta va fi dictonul meu. A darui este un lucru esential in doctrina crestina, iar a construi se refera la democratie. Democratia propune la rindul ei constructia", a declarat Corneliu Bogdan. Virtualul candidat la Primarie a declarat "modest" ca are si un defect: acela de a fi prea corect si foarte cinstit. Cel de al treilea candidat al PNG la conducerea orasului s-a mai laudat ca poate fi un om serios si un candidat viabil la scaunul de sef al executivului local. Principala deficienta a actualei conduceri a Primariei Focsani, in opinia candidatului PNG, este lipsa de transparenta. Daca va deveni primar, Corneliu Bogdan a declarat ca toate sedintele Consiliului Local si audientele primarului vor fi filmate si difuzate, astfel incit toti focsanenii sa vada cum le sint aparate drepturile. Alaturi de Bogdan Corneliu au mai fost lansati si candidatii pentru primariile mai multor localitati.

Contabila Pamela Diaconu este posibilul candidat PNG la Primaria Racoasa, iar profesorul Ion Gura la Primaria Paltin. Chiar daca nu au fost prezenti, si alti candidati pentru jilturile de primari au mai fost prezentati ieri de catre presedintele Marin Stoica. "Pentru Primari Negrilesti il avem candidat pe dl. Ion Dochioiu, pentru Nistoresti l-am propus pe dl Ion Oancea, la Ploscuteni pe dl Nicolae Zefiroiu, iar la Tataranu l-am propus pe dl Alexandru Son. Vreau sa precizez ca presedintele filiale PNG Boghesti, dl viceprimar Dorin Valeriu, va primi cei 30.000 de lei, care inseamna recompensa din partea dl George Becali pentru rezultatele la alegerile europarlamentare, la inceputul campaniei de la alegerile locale", a precizat presedintele PNG -CD Vrancea. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.